嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   % Q/ n1 C. Y' V, |7 z

+ c' h9 g' ^3 b" T$ o6 U/ K
* ^6 i6 D) t& }- e; N. K$ M4 t$ ?那要看看身邊人是誰9 T. a7 w+ n6 j0 e: s: q2 f
是屋企人就打死都唔認
  M, V4 Y& P% X- g* n9 B! b1 C" Q" D& H( t+ ~9 ^& y
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
' I6 D8 B. y! h1 U; Z
- g" @/ s# R* r9 U0 k$ k所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,& Z1 r2 C1 N4 Q1 A  B% [

6 ^1 O  J5 m" _6 n9 p2 B% A又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
" a: W& x* h. ^2 ^, D+ @7 J3 z( t9 J2 L  N5 b& t
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   : z; a' r# r, K
7 S/ {# X8 v; L4 h! @, y: F. J
; F& C! N/ l! n
那要看看身邊人是誰( E  i, F8 W+ A8 Z. w1 C5 \4 i
是屋企人就打死都唔認
, d8 ?. ~& g; x! W, t
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   : s2 J0 [/ C$ x4 h+ Q
我較幸運, 我有個姐姐........." z5 n( M, v# F+ Y) i, M" c

; {6 r4 [8 e/ |" x7 G3 h6 `+ l, g" W1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............
- C$ T, _- E2 `; C
  b& w# e8 V4 G' z! n  j我2X歲 ...
1 [* j9 c) r+ x# e  M2 k- I. n姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
7 `* \7 z! x6 d3 D: c( r4 Y  O8 D

/ [# i( U$ p4 e0 T! @- a有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
; L  w0 V7 }( {8 I* }' D5 d- i, ?) ~* i' x. R6 p" Z' w7 j$ z3 \& |
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,- B7 E7 U! j% v& N5 @
, {2 R. T; T3 O: G. n
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
4 p9 F$ f  o- |* x
: s6 v" V; o0 e. D# S& |所 ...
$ r+ b" B9 u5 [2 c6 I
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   ; e8 _8 C, I+ l1 u3 g
2 x: H7 j5 x; U- o$ ]/ b
, c' D/ _  z0 ?, a5 a4 P! e7 n
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
" b- [& B* x; J9 p4 j3 M7 t( f. |" |/ y+ U: u' {
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,8 c; e) r- a* H

_. F$ _. p/ o3 ?又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
8 C, |) Q0 b) D& \; J& c# u+ o) n4 C6 a3 V* ~! {9 f
所 ...
) t* e) [: x( B# ]2 C& b

- S5 r6 @7 @& m; g6 T好多女仔把自己打扮成為男人
3 x* E9 N* u0 d9 ?8 F; ]- ]穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
3 A( n( K  _* M0 g( l" B9 J7 @而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化1 o6 K, G! y, s
女扮男,接受,反之,就是心理有問題" ^3 C$ J, U; Q4 {; `
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   ( \# c6 x3 Q% j- y
這是社會文化
. b/ o! T0 Y- B' N; D# \' d5 U女扮男,接受,反之,就是心理有問題( R# V+ q& ~" m" E* Q3 g2 x" u6 M
甚至,他身邊人會有危險
/ a3 l9 t- @% N: ?+ U5 c0 _2 |5 b* J) B. n: W
台灣和日本也有不男人
( E. D2 o) e7 `; S- m- P喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
/ r& R0 M  `/ g  N  X  V. _# k/ \; n例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   0 s) I0 n% V" n# D: L
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
$ I; h$ v! e1 x. J  I& y' U

( X+ n7 `# [% Q1 ?0 [是呀,
& F" S/ z) j! @% h5 r我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   9 V* q1 g7 r) e1 e7 u& k( T+ A
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?" \7 d$ I4 \. w2 N
) }5 M9 f; L& b! o: i6 H7 ?3 ?
直接認了?編個故事?
% U6 c0 n0 O& W- `1 Q# z( ?* z- @3 z
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
6 d* A6 n  I/ Z/ y: s: i1 o+ v9 K
& c+ O: g+ U5 M9 E3 |: t
是呀,
0 C0 k* \( f' x2 L) a! r5 \! p我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
. @- |7 u2 t- x6 q7 |; C8 V+ N
我們只是遵循我們所好,活我們的生活. Y: m( v. S. X9 h3 R! u
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
) ]5 p, r7 y3 t都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   # B. D% _% O& d4 x& F7 p$ ~
/ s, j; l# q+ [* Y2 M  z7 i& L
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
6 z! H( }4 I/ K/ j
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
6 \) n! Z9 Q2 k* D: ]+ ~+ M/ M; l2 u/ }/ s
+ q" V( _: P2 J% S& r, `
我只享受被進入之感覺
' T8 ~9 F. D9 \( x0 H7 `
( e8 @) ^6 H9 U* N4 |# G7 }
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
6 g8 _; e+ L" E2 S4 Y9 k0 N3 c  m5 [# d7 x
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   
4 [# a- A( K4 k' a
- E6 V( R* W, l  p4 V# K0 @我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
# m0 C( l7 X7 t' _8 h( s

2 R/ n* J1 }4 [* E  I) u! J我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,3 E) }* K1 z/ f( _
  E8 K7 O5 s/ k0 t3 Q1 w4 t+ U
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,' J& V: m$ l! m( C  H( r4 q# \
& X, p# F7 k# q, P$ m+ z; Y6 ^3 ?' g
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
% K: y8 d# [& A0 P# O3 n! u9 d' l4 J/ p. z  p
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
' D! q' i9 Y9 w$ ^4 t# u8 Q! l
# U9 K5 X5 `$ l" ~% H就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
" h& n/ d" E3 c4 C# N0 i
* _# H6 b) {/ d) o9 s& L說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
5 ?' P/ F' |, E$ F# V
正常O既, 的確好難# w. G: k' k: r8 P# G
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化1 G9 v8 A+ S8 ^  m6 F
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
# B8 H5 ~" i* b9 d8 w- j; v. {% d# s2 s- O8 g2 ^  B
我們只是遵循我們所好,活我們的生活- O; f4 F" {. V4 Z1 y/ o/ z  U
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
& k( v, S) G1 S4 n: L( J+ `都不可以
* _/ t; D* \7 s
0 K# D1 c. M/ f' v  Y8 z! \8 c5 X
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   * s* ?% P4 @: w
- S5 N7 m! p1 e. R) |# p0 _& j
$ E4 ]9 M8 F) B. G
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
* Q( N. d7 ?3 D. d6 ?* v0 c2 G7 k3 i! n& t( S7 }1 l+ m

# T( F2 {& T- d/ T8 D/ E. j+ L& i% T0 ^. s" T
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
. I# F  I% f, R2 r5 y* d3 e# i7 F# M" `
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
& h; @& @( K; M8 u; e6 m. h3 D; W$ k. M* h' M" r; D
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
% s: {2 p1 p6 X, b3 Y; N- c) o; s' s
不要 ...
8 L- h. e4 x" ]) K  v0 ?/ i

# S4 v5 Y' c; T7 `! ]& L妺妹你帖子5 K) O. N5 X) K4 a
的高根高貴又美麗- W# n, H. \0 d9 V2 N
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   1 M0 X2 g' \. y1 q+ S$ p

7 X; K* X9 U$ F8 y# v& [正常O既, 的確好難
$ Y9 o0 L2 D1 Q- \% X一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
4 c% n, j. ]$ h- M: U最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
4 b! z' P1 u4 E! }3 Z3 A( @9 a# s呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。2 l* N: _2 Y; T: W/ ~6 |% `1 \4 _
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
8 C% H" Y6 b# z7 x# H. W1 U+ f5 R+ f( v5 K4 }
- y9 w2 x3 k3 k$ g+ E8 a6 a, d
當時我急腳走了
! z3 I9 z2 ~0 a5 K我們沒有錯,但難為你了。