嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下3 v! v7 p2 o; z8 s! G' e
但....
0 `9 L3 |: n5 C1 w$ l- g+ G, ~1. .抖唔抖到氣架?
7 K% [% M4 ?& _: y$ b2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
& s* Y& Z1 R8 D) y可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
4 m% m8 k4 v/ T' M
我覺得有少少分別的, m$ }! [8 l7 _
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
6 L' w/ f' f. e7 N當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 ; K9 ^' a% p: U* k
/ w  u( O  c" Z; e: e0 z, s# P
我覺得有少少分別的
8 O; X& O1 y: e1 V. U" _* ~9 q. f全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
# M% V) P) ^! U1 x5 D! Z# ~8 T當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
8 T4 H% j0 j( |5 E$ ~$ L- a4 n* o5 O) Z! M
( Y2 U* |$ Y: u
認同7 z7 J) M0 {( Y6 A2 c# I- Z

* R7 h$ a- i2 t9 N/ n5 e# M我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
+ a  |" ~& C* q- A$ J好好feel
* a) ^7 `+ u; ~7 H' F) b. V' ]$ z9 C* Y4 x+ }
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?' e; r: {% H9 Y; ~
著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
6 t8 G9 F$ }2 {$ b
% [9 W/ T7 R3 t" c+ @3 w& \3 M我覺得有少少分別的
( L1 M3 q& C8 X! l" L8 o0 L, V' Z5 |全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
4 ~- c5 s9 B8 @/ H  U5 S, m當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
6 o8 s) z+ A  k0 Y# \
4 l- c% R" M0 v5 F) `$ X  M& v
8 k7 P6 Y2 `% h. e' z補充一句, 你個套有連頭套嗎?$ K* W$ [6 d, b7 G. ]
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表 3 c6 }/ h8 J, D1 z
2 y% a* f! m( x- Q: z
6 F1 |* }! j  j0 z

: [: [; p( b) m# e" H補充一句, 你個套有連頭套嗎?5 M( l2 u# O0 t# q% {+ G/ E! g3 G% |
有就更好, 感覺更神秘!!!
$ G- _8 [1 v4 M我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
' V6 J) C/ {# A( T值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表 # M5 n" N9 U6 y. |! g

0 g1 E; ]8 k, s! O/ C- S我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
5 m0 \3 e$ {* v5 F值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
! T- k2 N) H/ R" z; J
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 5 U- R" x2 _. }& d7 Y: G( e
' {4 o+ w; d5 f) `+ A% F
我都想買件, 買size定係度身訂做?
' ]+ Z; V) [2 Q& z9 F( E3 H" X
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表 ; d" z, E- f2 s
豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
! u% f: W+ ]7 L! d" d有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?9 S; f" g/ u3 @6 k
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M