嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 00:43 發表
9 ]( B& \5 D7 ^. |' ~: f% {5 ?' U" r6 Z, ^6 Y
6 o: m+ z* W$ @
PVC係咪笠埋個頭架,咁點抖氣
6 w. {' m, h1 w4 y- y; s- b. ^( j5 F! T# V
當然係開眼或者開鼻啦.. 

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-25 00:50 發表
9 V0 ~9 Y3 r; b+ C+ r( l  g
5 B  h, B4 S) H4 o' U+ ~3 e6 a4 [& q0 k
當然係開眼或者開鼻啦.. 
" ~0 B. [0 @8 n6 U3 O
. b  G+ G1 r$ o  D* L
嗯,咁都好D,不過會好似焗桑拿咁咕喎
: P+ X- [* D9 M頂唔頂得順架

咪好囉,當瘦身..呵呵..; ]. V, S5 \8 h! r
件衫最緊要夠令同貼身..

Golden Lycra/Spandex Leotard
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢件都唔錯喎,不過金色就麻麻地

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
/ D: K7 m6 O7 N2 |6 ]Golden Lycra/Spandex Leotard
  Z1 [) H" h& f( {( N呢隻緊身衣正到爆!5 ^; i" J& e! v& H$ K+ z
呢隻質料好過萊卡

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
8 t% L; v3 b) y# E0 C: KGolden Lycra/Spandex Leotard
6 V. @! {6 |* Q/ V! Z& V% o6 t6 \4 V* n8 b: x
2 X3 G: I8 F+ V, O3 |: ~+ h- Q# p
JGARY兄,知唔知呢隻料d令面易唔易甩?邊到有得買?睇落都係塗膠..# \  j+ ^5 z8 ~) X0 v, a
我之前就中招,d塗膠甩哂.. " l/ I8 W' f, a

" E6 g$ X6 i7 a( r# a
引用:
原帖由 arson 於 2009-4-25 19:06 發表
! E: h% X# X) k) b' h
) j) U1 _! X  S( n5 n% u0 l, {( n呢隻緊身衣正到爆!9 N  Q. v! C1 `. t6 N5 b
呢隻質料好過萊卡
2 J% G) R2 o6 p  G

; J1 P% g: b# u% N8 k& {( j呢隻料應該都係Lycra,不過我信有唔同質地同價錢,一分錢一分貨.

PVC? 幾錢左右呀? 我又有興趣!  D8 W  H6 n1 @5 E4 n2 j
要淨係開鼻窿呀

MADE IN JAPAN,  Web Site - http://omosirokurabu.ocnk.net8 e( z' E: B. q+ N1 Y+ X; _3 g
(我都唔知質地係人點, 我估和大陸貨差不多, 可能好少少都未定!? 至於甩色, 切忌機洗及要反轉件衫來洗) 而家我己訂做女子的長袖體操衣及長袖全身連體鯊魚泳衣

Do you like it.

I WANT PVC全包呀

Could you like it.

回復 34# 的帖子

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 17:45 發表 4 j9 I6 {% `! R- ]
我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
* G$ {, ^. q2 h嘩...咁好似買全包既抵D........

入面著咗絲絲感覺仲正

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 16:37 發表 9 ^6 ~/ g0 H/ Z. o1 v5 B" M8 Z
Could you like it.
8 t+ i7 B( E, D% I最好連襠部都無得開口先有feel

EASY FOR MADE LOVE

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 09:24 發表 : B' _6 n$ I" g3 s) O7 u
EASY FOR MADE LOVE
$ a1 N3 s: U/ z# X$ v" n. K
又有道理!

成一千蚊...好貴........