嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 : e% D0 U- v1 g* @& T# ]" x: E
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
2 |$ F6 Z5 e$ T) C0 L! P& L# Q% A% Z' g; u* j1 f7 ]$ d
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎..  - a% L0 i/ z8 z) ]: w

! t6 J, j, X1 N- l  W$ }) b
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
8 c1 D/ q; Y5 P  U3 Y) e/ A2 ~Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
, }/ M& r( J1 L) l1 s3 w% A1 U
+ {* d' w3 Y3 ?/ i+ Y呢個好似廣告嚟,乜都冇..
0 M& i' N) Z( Q3 S
/ q$ s% Z  R8 r' n5 m  U/ b
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
5 @) o. ^* x! O9 @/ g) U+ @# g/ eWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
! e2 S2 D* N/ @# D# k; u# ?! i

# C- T' Z) b* J  ]0 J8 f' s呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣- W. y. n  E6 Z
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
9 o  s, n/ ~0 h  I) F( kLEO LEOTARD
- E7 F2 G  U6 w  |( p' k% i; O

! p" l0 S7 [6 N" m4 g1 O
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表
9 i6 o; g' D- s. [3 X* IBLACK PVC LEOTARD
1 h2 K! R' u; d  h( P. l" C9 T+ L& P. l
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 & D; m1 P- U- F
LEO BODY STOCKIGS
. k! S3 x- u# P- [0 H0 B0 r1 t! ^! B5 z
! e' u) F: O+ l: y! n0 E
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 + N2 {3 n9 i2 z/ v) o
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
( I5 f2 L% h, t) s$ _; Y
( g3 G! R: T- ]6 ]8 l% w9 f% T
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..- c9 U3 C6 P! w, a
  ....最終 4 G. `# V0 g. j- S) t% l) N

; w, ?: q9 q" [9 Y5 I( H2 n拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 . r1 o3 S2 L+ D6 M  Y1 p/ z
上面黑色果件緊身衣" Q! N" t3 B: Y8 c( K
個女仔同埋件衫都正到暈呀
9 r  U3 r: Y+ V
) C3 |  W- P6 `/ z
呢件唔係zentai喎...但係都好正..  . p* E  c  O5 H+ u( ]$ Y
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表
* ]! a& z& s" }( i6 [3 T8 B+ V4 x5 n# {. e8 a+ h$ f. o

& l, o) E5 D! a6 v呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
9 M9 ]/ L+ D8 R+ }2 Q1 Y張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
! T: x' e: s' f# ?
# j5 E7 Q1 B1 ^2 f右邊果張咪睇到囉
8 ~/ {/ T% o  `6 b不過唔係大特寫之麻 - J- x( e0 i: R$ V" l
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相
2 g0 f  C2 M# q( o0 c點解佢好似無反應咁既 1 e% W" ?, x$ M% U6 T* i
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... - I5 a0 U3 Q0 L* q6 ]8 x2 w
7 }# t8 q0 M* R$ p7 I4 P& o
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
1 G( h2 r# S) b勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... " ]6 N* k& C* w( ~) i

- @( ~; |# n* u* G6 _9 A5 i其實唔係露點,係'毛'姐...
" l8 c! O: S8 N* d; _
3 S: p" A% R& u6 Y2 w2 Q
========================================================================
- L. T; w& B# W
0 m$ H$ f- p; i: Y+ v- |9 V6 |都唔算係側啦- C( z5 G# m" e% W5 g
呢區我管唔到架
- z- o+ Z- j9 Y想幫佢DELETE,但我無能為力6 Z/ G! v) D! l, k4 g
已經通知左壇主,等壇主搞啦) h+ a0 X% P& o+ {
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
  K) D( G4 n/ R4 `& Y+ L到時大家都無得玩咪仲慘
; I, n" ]) f8 |0 B' X
- n; t, f9 G" \) \. u: w; H但係下面果點睇得好清楚下喎
  ~, ?1 F+ q! S. F呢D算唔算係高清圖呢
) \; X- Z, @& K' p3 i% k) J
; ?9 r5 t( M& q0 d- d  z6 G) R% x/ f[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎9 D2 I% |* I6 t* H1 z4 S* M9 _, w( A
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表
2 W* W. r! T8 f- r包到實一實又幾好玩
1 h' W! k& y) r" p6 N( g
============================================================" z5 J2 j4 J3 [' U$ _

+ b8 X. B* U  E3 H/ u最緊要抖到氣至得