嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

試過比CD含.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表- \- H5 L" }! o1 V* R. E7 m4 h
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
幾多個唔知,實有
暫停寫入

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:10 發表   0 D# n" ?/ @6 A! T
我覺得直男唔會對住CD 打JJ
" i% J& l- `$ D! Z( L& [6 S3 e
7 b! p2 m& |2 w0 s6 l5 M8 C知道咗乜野叫直男,我就明白直男系5會對cd有興趣

引用:
原帖由 noredia 於 21-3-2014 03:36 發表   & _# T3 z5 ?3 C! h4 d" a
試過比CD含.....
1 @& U* L6 r- r
! u0 A# ?5 L/ ]* \& d  p  D2 R我刀好想試下幫人含

me too

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   : @+ R5 V4 `" A2 f8 W
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
5 @- T; e6 D, \2 Y9 N

- U- \! f, ], f2 s' u) _: v可以PM傾下  

引用:
原帖由 acm2007 於 21-3-2014 10:34 發表   2 y# A$ H* A! k+ a& M9 u6 {
6 D* q" M% `- W
" O5 l% }; V& M+ O( B
可以PM傾下  
1 g# }( ~& x" L( |: f( O
你會5會cd先3 i+ d" C. Q% h+ G5 R! r
覆咗你pm

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
& A' a: F6 v& q! B我想試.....( D; s7 N$ j/ d* k" Z' ~* K
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
8 I5 p6 }7 Z% i; N$ I9 L我想試, we chat我:jockeyub

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
& M$ y! p6 S; x: M2 g6 I0 G如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
! D6 W8 w# w( t5 T
我想試, wechat我:jockeyub

我都想試下....

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
$ M. s7 Z" W% Q我想試.....
3 U! j( L8 W5 c+ M" X+ L睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
0 R- E7 h. W1 q% g" g4 I( Y可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
: d3 Q1 n, x5 ?" h  |; J  W& K: G; ~. @$ |+ s% U2 d

6 G) J4 j( g" C, c我刀好想試下幫人含
* o7 r% h, L7 P) x( {+ M9 \+ B甘可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   % F' V4 M  J3 p1 U# x% U
3 p' r* Z1 o% A% k  L3 K7 K5 I

( C* C7 l( {0 n: T我刀好想試下幫人含
) j# j9 r3 c1 }* i9 M6 K, Q
我想兩個cd 互搞

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   * b, j+ ]8 I: u
我想試....." _7 b, |% D% E; C0 m# r! W4 h! ^
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
' C4 V# H4 E" s, O  M5 m# Cpm me

pm pm me, ok?

引用:
原帖由 梓欣 於 21-3-2014 23:11 發表   / A$ [, F' Y: v. o
3 e2 U/ }( Q" E
我想兩個cd 互搞
) t5 t7 r% q5 Q
, V. v; R4 d& mE…你得閒我又5得閒,到我ok梓欣姐姐又5得
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我次次俾人肛交/塞拳頭入肛門都是穿亞婆底衫的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未試過肛交牙,口交刀未9 h" W' l, I; p' J" I" \
暫時仲系處8 s' u# L* X* c2 _, M
如果破處我刀想著女裝
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

goodgoodgoodgood

冇試過/~\ 點算/~\