嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

萊卡緊身衣

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔知著o左之後仲睇唔睇到o野呢?

應該睇到少少既4 t" w" J8 Y% p/ v
但係會唔會著呢件緊身衣去游水?

睇到, 不過矇矇地

依個係咪樓主來架~~~

這..........該怎麼穿捏?

緊身衣舒服嗎??

會唔會焗死架

睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:33 發表
, k/ l' K# b6 [! g睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!
: z8 ]' m8 A! {/ _* O' @, F

% i8 S( z" O8 k2 n應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 17:17 發表
; W5 F* }+ [; ]& S  N5 P  S; d- o' o- |1 T
2 ]8 T+ d: D) k# ]! q/ P1 d
/ P3 h; {: `! w3 }1 W應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..
: o" Y. ^: C2 R5 M5 p& q: Q
0 G. i; f& i$ w; }" A" g: j$ w如果條繩斷左咪要搵人求救
, o7 B4 P, a: L好大風險喎,哈哈哈哈...

咁黑仔都冇計啦..
3 N/ d0 ]0 E: \$ S# Y! ?7 D, G9 j
其實除係冇問題,大力d拉開就得,著先要用拉鍊啫.

咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊6 z- D8 \) J3 R4 h( G
真係幾考功夫

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 01:38 發表
% Z: \9 b. O5 |" _& g. H5 u  r  }咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊
0 U0 K+ K) P* x. }( D& q% W真係幾考功夫
4 C' J) m9 V2 \
. \. a9 |: n) O  p6 [$ K9 N  ^
當你買咗試多幾次就冇問題..熟能生巧吖嗎..

著去潛水真係一流

潛水衣亦係my favour 之一. & \; ]6 R# l9 f$ I
款式好多好型,而且可以open地著.
" H6 |7 Q& s+ E2 C; C$ n% ]zentai 就係私人時間先玩啦..

反而想知....抖唔抖到氣架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-26 03:10 發表 4 L% Y+ B8 m3 _
反而想知....抖唔抖到氣架
" _7 |4 d( k- z& n. Z) {8 ]( |9 k! Y6 Z; t, V
睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.

頭套萊卡,其他PVC咁就正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-26 23:54 發表   G6 z. ?4 e6 s2 H. p& z
7 Z1 ~* N4 L3 z9 a0 v  A5 n; C

' L' `5 a, q; G) Q) r# G4 i# i睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.
" o' t" Z' _. S8 d4 ]  U
即係, 如果係lycra既話
" y7 N4 {8 [6 X( N著佢全日, 既可以睇到野% y! c3 s) N2 Y' X; |* [. F
又唔會抖唔到氣! f+ Z; g1 @/ ]" {
亦夠貼身?

最近訪問的版塊