嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
6 e; G  j% L, {麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
9 O/ e/ f% @: F. z2 j3 E+ n小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
! l+ `9 P7 c" A( ~2 x0 z5 {3 @如果搵到同埋價錢唔係太貴
2 v2 n7 i* x: f% O) E) A" E麻煩關照我一聲喎
/ g0 v& t+ \' x+ f, [% t4 g4 C- {  b3 d6 Q
一定一定,有好野必互相交流.. 
/ {6 y9 o9 ^  z
' @& I/ \' P& S4 E下邊呢位真係當泳衣用:
( I; F' e8 P, {: D9 R; J/ lhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
$ X* W- E! i4 k3 `* K3 z  s邊到有得買先
$ h5 t+ @  o" n) @1 _( I+ u; c- U) I
yahoo auction 有人賣緊..3 U! V# d; m% x7 J4 O# ^
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
& l$ m) I8 C) J% K+ }6 @2 y
4 b; i4 F4 e, {3 z5 J1 K* K4 }" ?! F
一定一定,有好野必互相交流..  5 d' |, ~8 W+ k/ M; K2 f0 y+ a) j' F

3 W/ W6 |5 w5 L/ f8 {+ J下邊呢位真係當泳衣用:+ R( y! B& |3 X" E' O, C
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
& _7 e  n+ K. C! F9 L8 Y! R- V0 w- g- }4 X
, E2 s: W* T% }- z, D
呢位外籍人任真係掂呀
9 A( C: T  O0 h. l" b佢著果件應該唔係膠衣1 \7 o. z0 [5 T$ T
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
" Q; o( @  [1 u: j' Shttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
+ v* z& {! k% i4 l! F  x9 \* s, J9 \# ?# e4 `' W  ~0 t% u: t1 w
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):$ |/ f- e, E3 |0 u3 y
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
0 E$ m5 P- @  n; z1 \2 e: g2 o喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
. v0 M" _+ V. z- u著埋出街果段最正呀
" A: X- c$ W& n; E9 Z9 K喺香港會唔會比差人拉架
* A! c1 S- C' S
- x# k( w( q2 S" Z4 c2 v* g1 f+ h  {
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 % w% K1 v& {) J5 |- A# Y+ e: c
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
- o% T: ~2 K: f+ X5 @睇唔到野好無助咕喎
) H8 u6 @& S% [9 ~' f" C, i- t我直頭會返唔到上床...# z- G# B( u8 }1 }4 V$ l
一定撞死都似
0 O0 o$ j/ q1 ]% ]& w4 b咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
; X$ r% x5 e$ N( U我諗住如果頭套可以分開既話& o+ \$ S1 S% w7 N7 b- b, w) U
天冷可以著埋出街,正呀
0 p) j* Y+ S$ K  D咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 ! V: b8 S# _: H) l
' J7 p5 X! F: [  i( c% \, {
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
/ _/ G; ^- v' i1 p, S6 \- o5 w# W# d7 n# d
咁可以响重要位置開窿啫..
- [; H7 g* z: H3 O! d! N9 i9 L
% G, E+ p1 h' l- x. z. s+ P5 K
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 ! N0 u9 j: h4 O6 n' V
我諗住如果頭套可以分開既話1 m- q/ i5 k( q( A! l( D. a
天冷可以著埋出街,正呀
; k) T! Y4 K) R, p
% x( J2 K0 I% C; \" K諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..    d7 o  {. i1 v" Z

8 Q' }- C0 I6 A+ q6 G# z7 O" w# R, j
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 $ d% ]) D( b. L1 h) Y
膠既留番冬天著..  o  L4 M3 l/ u; T- d
' o" [  y5 y: a
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   ) E# ?) N7 g7 G
有神秘又有方便, 幾好   
4 a1 E* {1 z2 d, D; Q2 ?7 {6 v, B! H
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
& v( c2 }) q, e: y! f+ \http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 3 T, ^/ V- y: g

) E: v$ `) M$ X/ |" p' @# ^8 \4 x; y* g8 c: W3 `
* h0 [, E4 N) F( X; p- a$ v( ^' z
7 n" ^& ^$ e& {6 s" {% c% v
* Z9 O( H# P* H4 d; J5 n" n

u8 r7 [2 k5 D, Z$ @7 I諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  4 u% `9 t. ]/ F9 \2 f9 K4 M
3 t" F! \- U4 J, A2 B* Z, d, A) I6 ?

* M' E* P) y2 G; ~$ ~- C' y! g8 z, K. B
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
  j- P( }9 A! y; @5 f[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 9 ^* g8 c: g6 T1 ^6 c! j1 V4 O
, |2 h4 u! X* b% i

+ c: n' K( B' X; c6 j% s% Q4 m4 Q% c* U
: @7 ?+ S9 F+ n9 n8 B; f' C4 ]/ e
; S6 W; Q( ?5 k2 o  v, R$ `: {
. |1 c8 J# Q5 k8 C6 Q9 L. e6 l
% B% c2 D- D7 d' _8 u諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  + T, n5 }" P7 A% L

0 I: n6 h  G) j' s* y$ E4 H) q7 J* H: w) R$ |& }
4 P- V( y3 p5 @
天冷好多時 ...
! O3 h% N5 e1 c- O; ^3 O香港地,我真係凍極都未用過手套..
$ l1 u! }  c; M' H..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
4 n: G1 l- y" ?$ O上面一凍起黎都幾係野: d4 g6 a6 B7 G! B  ]
所以呢件緊身衣真係大派用場
% \! Q( G5 H9 r5 w" _& R不過下面點樣開窿6 w6 B- C& e1 v4 P1 w0 K! B( N
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. 4 a; Y$ ?8 _$ m$ d2 D2 L& A( k
  w0 g. ]4 R& J: f- t3 N
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
. `6 @& u  W/ m" A5 k1 e
0 U+ u" M' F# E再唔係分開上下身囉..
. q3 D# H. ]1 h- I) [5 Z/ `3 ~$ H9 Z$ q8 y! J& {

分開左上下身感覺應該差好多喎
; S( `, ?5 v2 s6 R諗落都係步姐果件方便好多呀! ~) Q% L# M7 u# }+ D; F
由前面拉到去後面
$ K: c7 y5 y" n: D# z' }0 Q0 B著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
8 X4 Y( T: i& D3 r- x
3 i! o. i( n: p: W  p+ P9 ^2 ~
咁可以响重要位置開窿啫..
' }" S4 T+ @) |) W) N$ O' R: E0 [/ P+ R, {/ T( p* m

9 w8 P. q2 C( F! v4 N  F9 y% `5 c3 @" j. p( e" y" T" o0 @% K+ _# y
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
% l" x+ |2 V0 o
$ T9 b2 w: e2 F" A' O. T. |2 u; V( n  S

# @- @0 z+ k- g1 \6 J哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
5 H$ ]* t4 [" H8 n! Y2 [: Ihttp://www.youtube.com/watch ...
1 N: [9 d# K. ?) ]
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
% y8 j$ V$ v6 p$ U+ H; |: V/ g. g, }, l$ d7 x* }3 @
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
5 s/ K; ^4 K/ ahttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
5 V$ w1 [5 M, i6 A& k8 A) k) jhttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs7 B8 h6 h  Y* n* L8 e! Z. E) t1 O0 _# Q
http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o