嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...8 j+ q- k, Q" _1 [* M
好似睇唔到.... + Z& b7 v# M$ [+ N/ t0 _
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩
  S+ Z( f0 O- m' A9 X8 E膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 & ?  p$ q2 b/ W" s, C2 W. S
多少都會睇D啩+ {- G" m  U2 ~  Z, `# V
膠既先睇唔到咋係麻
/ S% D& ]2 l: W- h4 [

: V1 T5 z$ O3 A- {, Z剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...3 a9 u& e0 e2 B: r/ ?/ l% U
膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架2 h4 r3 v$ @3 ~7 Q
睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 4 F4 z8 S) o1 d$ H
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架" F2 {2 x4 \% d
睇唔到野好無助咕喎
, j. F" F% I* ]0 v" Q
. Y" X: k% k6 g: f- z
若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..6 ]2 A& I2 y9 s
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表 6 R1 K; @: @1 h( _

. p2 X2 |0 T/ R$ @! i0 D5 Z
" x$ P! ~1 d$ L- J/ O* L若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
/ U$ k1 A) P0 B# n# V4 ?無助都係sm feel既一種...
. E& V* s3 p  I; Z( _6 T0 O

4 G, a& F4 ?+ x, @9 h9 V/ _$ N1 V咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表
( ^9 {, g: U1 d3 p2 p( Q' r吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
. c" o& H: b/ [8 T7 Q
. u# n3 @. W7 v7 u8 U4 }終於諗得返點解啦... 6 S' @4 S5 _/ ~* _
"全身絲襪緊身衣"7 i& J1 @0 D3 c% K2 w' b8 c) k
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
1 i' F7 }% B# O! K( l2 l, f6 f* l$ J/ j& f+ r( l8 r  A
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
; M3 V4 W% h% g; U& N
7 \, y- W( w; @"全身絲襪緊身衣"4 ~5 b+ i9 s' N$ p" L1 {2 |' Y) Z
=先著絲襪再著緊身衣7 r" _! r7 U% M: O8 Y. V
* k1 z# Y; J; p& J: u$ E. z
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.
- w) z; e* Z9 r9 ]) _" k
# K: A. E- O! m) B最終都係睇作者點解啦...
) m) [7 Z2 w+ v( R0 U$ I
9 F0 X2 d3 E* X+ x. N9 B3 ?  l(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表 & x' b. q3 N$ y( a( a8 n$ |

7 P; ?# Q. @% u/ r
0 h2 @. }- J; h/ O+ z8 Z/ I0 v' E( t咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
  k8 Y) L  n3 Y2 J1 }/ b( k# t7 W2 r0 s% {
都唔一定, 一個自綁仲無助... 4 {2 e# @! M3 Y4 |$ E
不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話2 G$ G+ O" H$ V$ U$ v1 l
天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
2 V7 s! p% Z3 C: u& |5 L/ d" \( o, P2 W. `9 t" B

& ?, _. y, Q/ D; v終於諗得返點解啦...
3 @( K7 b2 |( j6 ?. k( J+ }"全身絲襪緊身衣"
2 {& d( ^, Q0 w& X+ A6 N=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪" x7 i( v% g0 E. g4 c. g

- g  g. K" n: S3 H0 M4 A'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.1 b6 p, ]4 C5 h9 f
3 b3 E: ]( ~) w( x3 Z  X/ r
"全身絲襪緊身衣"
' o) M. O3 v) u; z+ V: @1 Z=先著絲襪再著緊身衣1 h" J  o% H  u) ?: f9 \% K6 R, t

- E8 f6 C7 Z% `" z: R'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
0 y9 }/ P9 r4 l' H

! F. B# R7 j/ i8 r  j9 W/ B) A& e; r) ]* v& t
作者呢個諗法真係唔錯喎1 k+ Q# Q( U3 }4 l
搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
; {# G. U. v8 f5 b4 f7 X! ~2 m+ r/ I$ \4 N
; G4 n) B) H) }: g% |
! v7 ]! @/ r* V2 E6 e% U; J* r
作者呢個諗法真係唔錯喎
+ g4 V0 |2 K( q- B! D0 x+ F8 K2 ]4 w搞到我鬼死咁想試下
4 `- T" p( q; d
4 z% f0 _4 [" M2 z9 x7 s作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d
4 r2 R0 b& M) T9 b' U* ^1 ^; q' {% U/ y' k' F( f
...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎
* W  @* l$ B2 L  Z6 r0 d9 H- g諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待..
( V/ W) H9 y' N: c+ F- L. w你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表 1 V: `! R. @! i$ \) i! v, c
唔... 真係有d期待..
. c! m6 c6 c8 V* q! E你應該到時寫番個用後報告...
0 D- m8 I# K' c' q: g- V% w; ]4 F1 k; S# O5 p+ [* y* j
一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶
/ A7 x5 i& Q5 S/ ~5 d# b還是等多排先有機會上去' v$ Y. W, \/ W$ q( ^0 \
到時我會買萊卡的緊身衣
4 y# |" F8 j4 h! S始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?5 c1 `4 i$ V! x( a; j9 C: B, J
係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多3 P' N1 b* a0 N* k5 x* ?) H! ?
不過我好怕膠衣架/ y* f# }: `* V& Z" B
會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多..4 F# j# C( i5 H% V
我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..
5 |" `) o8 O$ r4 j+ g. T/ v而且latex d膠味好勁,都幾難聞..
1 E6 ^* |. W' ]當然令既lycra就唔會啦..  |* k" {8 L4 @0 R- ]

" s. f3 _, V, o, r2 T敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面9 L# y$ @* A& ~9 y
所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表
9 r- o" Q" r" g2 N. P% I令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面; T0 W5 n' [( @4 c; s, a" a
所以令唔令都無咩所謂既
2 t8 H; K: i. `9 o" \

1 F5 n1 R* s% R# [: H5 xexactly 啦,完全係我之前個case..
2 x0 k& ~" C4 ~0 X! [甩又甩唔哂先唔掂   ; p1 @4 v6 T4 n
所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫.. 

最近訪問的版塊