嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表
9 T+ S& x  R$ u& Q+ J  o頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
2 ]; e- \4 R! h
' L7 U* t  S7 w8 t
係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.
( Y4 |: d. _3 \. L/ |( ]
2 o  ?& i. N5 W' a) S" K, w' W
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表
7 `$ ?4 I8 `4 H! q
1 g5 w" S5 [0 z; R2 g7 Y, A0 d即係, 如果係lycra既話% n3 A9 r/ O) i/ V" G/ U/ D# w! o
著佢全日, 既可以睇到野
5 C! y; B: `' m1 u: U又唔會抖唔到氣( B5 W5 R" `( i+ B
亦夠貼身?
* V1 X$ `* b: t/ A* }& J# j0 S8 U6 I0 m7 s& g! m6 j
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.' v, ^5 s- a% b1 _7 x# n
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表 7 X* n8 @6 U% }: K* E
應該睇到少少既
5 V' Z2 y" M) {$ c' W" n8 j但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
/ `7 `1 y* o! o1 T$ K* j# e

7 V6 r" J+ z7 i) Y" @! \/ G% _8 R: P7 _2 Z0 ?8 X2 N8 [0 z
@@去游水...
* B  p  y6 j* R4 {倒不如去潛水啦....2 d% w6 l# h5 M2 i$ _2 T7 `1 N# y3 W
實在好似潛水衣..
# V  ~. F6 a& ~/ P" a但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表 0 l0 a$ Y# f: R% q- u* B9 f( y+ L

9 w8 C$ i+ N0 z4 k3 q+ m+ ~( E  z; r* J! G3 g8 D0 o3 b
' B& h& f( P6 E
@@去游水...
0 p; Z8 r& W! e) y8 Y倒不如去潛水啦....( |5 _/ L7 A) j( ~4 W/ W. |
實在好似潛水衣..
) @1 w) K& x  }但係咩都睇唔到...好咩=.=
9 l. n: l# K) k0 r
" Y$ m, M7 A8 M4 r其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表 8 T: y& i7 E4 Z# k0 W4 m+ R, h
! i" y" T( L- V. P. @3 B) m0 \

( l$ ^9 S" L5 D, N2 ^& [
: A' u( n. x1 L+ I' E/ C/ P$ Q$ T% `% y6 a, ]# d7 W
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.
( l/ S; o& @; {* f9 K* {; X多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
/ E6 R" [0 N% U( z
: R$ {. `& q8 I6 b: }( u
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢( S% S0 e+ ]5 f
* j+ Q) W. o) u2 \, s& ^# y+ F
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表
4 w* n% E/ q: H; d- j+ y, e& }1 [' ]5 p+ X4 f+ I
/ h$ K8 G8 L6 @; c# a' R' p
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢
: \0 h( Z! }8 Q% }" a8 n7 @; o/ X! g8 D
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
7 u9 ^6 O& n- S; U2 F" d
  m; h4 D6 n& ?所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表
% Q. m; e5 b' x  x* L開個眼窿就失去了全包的意義了
# l9 e1 v* k7 Z$ I
: L! F- K7 Y# W6 {" E* C/ \當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..7 j) H' Q3 r- f) z3 [
3 S1 q* Y, s; o; l2 B- @8 S/ W

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表 $ c6 b; X4 l0 A5 }# ?/ m

, q& e  R  g# s( ~& H4 C
) J) P$ [( i5 u* L當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
/ V) T0 b9 x- d8 b% M% l% r睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表 9 u% E6 @, z( T6 @9 H3 T

# q# `  G  H$ Y" }* B9 |睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
" w3 l! k2 a/ b8 P7 e5 A# |

1 f) c% X3 F* Z# ?1 |& ^, I8 W, E2 d( ~; P! m2 n6 P) }
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. $ _, _) x$ s4 [) q  o  S
仲有埋double enclosure添..  & T, H, \7 Y: b* _5 a
. A3 e* E9 f( r9 P0 g
又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
+ N. ^5 w/ P* o- P, `: D* i. c5 K0 K: }$ Y; w3 H7 T! }
..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表 1 b6 ]1 \- U, Z& ?

' T! O3 g& S- M' n, `- ~; i4 W7 D4 t- R& [# T
+ P: Q- T- w' n* w' A+ O. M: G
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. , U4 y3 F7 _$ U* o
仲有埋double enclosure添..  6 x2 N+ f5 z8 T* [/ Z. J" ]

0 z' G$ b" N6 l; d6 w9 t又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  ; ^! H! s3 ]* b& J6 n
  r# t# O4 {6 {$ O0 M
..得左  
) v( K- v' @/ h, S$ s8 q( e! j買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表 2 f/ ?" x* D* a. u
. x  a7 O) |' J6 @/ a1 J0 w
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
, v0 ~) ~5 V! Y1 h- f6 _) _  E" X& ]$ d$ `3 O/ c: O4 h8 i
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
' A# U, ?! p0 [9 Y/ f7 M0 `8 D/ I  j7 R/ G0 @1 \
* @: N1 \( Q" g1 z9 F
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
# _4 z: R) J" y4 B. Z- j但點先買到呢???
0 k2 V* F5 G8 G  W' L4 R& a! ]: c唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表
& @4 O- O- Q- h. P* Z' b6 t6 F
' q# |& c, T; N8 R7 O4 r5 c但點先買到呢???
: p+ L( Y4 r' [6 j5 k唔識睇個web
+ y  j" H  @, D! R  h& {
; {1 }8 @1 f6 n* k4 c- j
咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表 9 d7 [: O8 |. g5 q2 C% D1 B
香港無得賣咩
- K( [4 }/ {: W# o; k9 Z
- v0 P( \; [3 W2 C. ^: N
唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D' X; T" G0 i5 [0 h3 l
膠既焗到出哂汗都幾辛苦. O- x8 q6 p. E) e- n
不過小精靈要限制呼吸4 H: G0 C8 D1 M7 ?) U1 i" D
所以都係膠既會適合D