嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   * A4 t' f0 H% j3 C: {) I! A
5 c3 r" V* {2 M4 S. D
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
4 \+ A9 B- p1 O8 k/ d+ O
2 ^4 Q" M3 M# y$ l我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

/ d  P; T" ]+ ]$ E" V, Z

$ C, E4 J, r" E, y[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
1 ]1 N, `) @# I3 ^" z. `) x+ ^- u; t( h" ~1 ?- N
3 `# Q7 F1 E& C' M
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
  {6 T4 X3 p; @6 g哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   $ c+ O7 G/ ^- x+ s$ G7 v; s
* p  Q, }' r6 e! ]1 f- `1 X' r
( R5 ?5 ^4 g5 ?: v9 P; T3 o
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
- U; S- X- k0 K0 u! l8 f# v7 v
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
3 I+ D2 G0 k  l+ p/ N% H  S8 W/ O6 Q  _4 [  r
我通常都係玩校園風
- E! q! K7 K% U" x1 a# m6 {
; d$ s9 c" N' q% G% \7 I1 m
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

9 z0 z" o9 S& C( o+ h  W
3 S+ S; c, W% T( K$ {1 l

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   " z" }3 k. N$ I
8 m3 [, N; x/ s7 ~$ @
2 `( p+ t7 r# `% T/ u
講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
5 G9 j7 ^" W, A0 B( ]' T
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   9 Z+ [3 t. }8 Q+ Y4 T; h
5 r/ O9 o1 z/ w/ g! }2 M. {4 y1 W
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
( c4 E, l: {  Q$ p! Y9 r3 ]" ~0 N. A6 w5 Y! Y% `) n
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
% V+ \9 X# I) f
/ N: C/ b" G6 g. h& h
) v) v% z+ }/ e' u我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
1 Y: j( e  B8 `) ]+ _
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   * [4 L5 {" }9 {" v$ a8 J8 \, x
6 \2 b& e6 O4 g2 i+ D
7 q, z1 D9 i4 F; n% c9 Q% V
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   ! P  `4 V( ]0 n4 w$ F% |1 ?
????色誘~?
6 e3 v! ]. @( u4 Q; x0 H9 r
0 S) Q9 w. {6 H, b
我會穿著裙子,絲物在床
, C  \3 N* l( c% g$ }不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

0 g4 M4 q  y' @# H# p! y6 d* o

& ~- g  j0 q3 m[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   # H# N$ n) ^% }, L% u# S
; S( B& A7 r: a$ F

) O" u9 C2 ~+ {$ e: x) Q咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
4 l; x2 w) d1 ~" q7 n
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
5 h) B, d; n' V' b& ^  j4 q3 ^1 N8 A! w2 V2 n' ]' T
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
' z6 _. `7 X1 U3 k$ U" L' ^; T
7 v$ {0 h% L' Y, b5 x9 l男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   ' c" I; U4 ~; m5 b9 _# x

3 p+ |7 {( O) b0 w3 `: H& ?& |% v9 }& `- e
( H, Q, a8 U) B( E( u男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
# d4 o4 g* B* g& ]非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   
: J) n$ O0 C( D8 U, _6 O2 o$ U3 K9 o
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
" ]4 I* n. n' G5 H4 p2 H" o. E" P, v
我每次穿著新衣裙,他特別興奮
: D/ \- K3 k3 [. |* l3 B9 d我也可給他射入我洞⋯⋯

2 W& I# u, q$ w0 \
: U  ^& M0 i( F" n$ E0 M[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   # O  d& d. }( k+ f8 B1 O
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
2 o. x# y" {$ }

/ n2 w! R8 s+ Q; M: C- g, T我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   : Z+ F; v8 Q& y* \" O. w7 _
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
) d9 X/ ^$ _4 @+ r6 U# z( B
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味