嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
2 |% L  o( u7 B! c" j真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
! g; Q8 ?9 v0 g; x% g) f; s2 P' ~
我會對我喜歡的男人,服務他
( q- p  {7 z* q看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   # J9 u# V( ~. e9 @! N* t$ ?4 c; A
真係好想俾你地含
& r+ O% w* b% Y4 E& Y! J# B/ N( T- G/ x4 f
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆0 _% h- L0 \3 l
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
& z# d, U* m6 P+ ]0 S, W
9 K3 q' x- t( n* g& g6 V9 S
) ^% D5 B! P+ a6 e7 w/ c% c/ X8 A我喜歡含硬硬的JJ
0 e1 Y, f" o4 ^4 s3 M# v
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   4 D! |: x! i" _8 ^0 C

. Q* Y% N  ~# f$ E6 e+ k" P當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
9 Q8 x# F# I: W1 s1 d4 z

% v' a! Y' Y" k0 s) I. _: n! ?8 N7 E他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

3 p- c# N. @0 b

# Y  e, k2 @* ^+ _+ e- n[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
- m) z. t+ Y& v1 [) m1 t好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
5 }$ K% G5 q/ O6 N9 Y
/ A$ X& f1 Q) c" m3 X$ F# M我未試過同時和兩個男人在床上2 |& K7 i0 z; L
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   $ n. f' b" @& T
所以要讓佢自己來插啊~
3 I4 C1 C. M8 H$ G# p% M/ S2 {( n

! ~9 w9 _3 h8 K% J4 X. [當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
& m1 }$ l2 I& w3 r所以要打扮一吓、
/ P$ v1 q+ r2 {2 {, E更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
8 r+ ~$ R6 J/ K5 R$ h/ Q  V$ b好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
. I5 Z& d7 I/ R% y+ b
) }% H7 d& J+ U. ~我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
7 W* H6 U& G3 X' b) |5 c4 p
2 N$ a) B) \' I& X  J; t, k4 V當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
3 S& Y5 U& W6 t3 u$ B. Z& }
+ [$ {8 k1 o$ W! L  W我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交: e' A% \' d7 p* v$ k/ G2 I

$ _# S$ ~+ Z  A2 m4 V2 K+ _V7:ckc444

好想比人含呀) c$ `& d. \% s9 P
聽到咁多cd朋友意見同技術( V% p: S& s$ A% d& }
諗到都硬~
, u2 }; X$ h; v" b/ N  E$ HWeChat OrochiDick

含我* j; L* A/ ?8 Q7 f

# Y3 t9 H4 @; Y8 u* b2 ADaweie7

未試過同CD* z& q, o7 z# [3 |
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   : j8 F, d  t" L9 D2 b' K
未試過同CD" E& S  I2 F6 X! K
唔知感覺係點🧐
7 z" x- t, X+ r: n
6 q( j; ^* ~2 `- N9 Y
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   % d: L+ y) o5 J% S1 u4 p% a
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
0 ~* `* H0 |2 |

/ E6 B" l9 A) L+ L/ t) ]. g我也是喜歡含% Y' G+ w5 J9 U3 G( Z; n  c
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好