嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
, L2 W6 Z8 Z6 T( a/ R! w& M) V( Y: w& M% f
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
5 ?7 G4 [; C0 W9 H
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   : C) z, \  e1 j4 U  _# Z2 ~% \
" n5 C- x. }6 s$ d+ ^& c
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
( q0 V  z3 d% }% b0 }: d. p點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   5 t; B) o# H2 W) C  a( N* g
" Z" W( z/ h) H* `9 g/ _
我都想試下好似AV咁輪流口交
% A5 a8 k* Z1 C4 O% G6 _3 U2 O
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   . K$ H1 b1 _- Q( r8 p2 Q

9 @% z$ Q9 m  f) D# E& |點解件衫會污糟?  
% {: m! r! s% g; |
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

4 t4 v, f+ o, n* ?) C  g  Y

' L8 D4 ?* s2 @' S[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

3 l+ @7 m4 l: O
, i5 E; n+ ^/ x3 M" W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
4 C; l" f/ j3 J. o/ N
$ S# m- h6 p  W/ q
2 v' w! M, s( E6 L2 D8 n2 }% B; @我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
, B. ^8 d* }4 O2 \" A
* v) l7 ~. T5 {4 E/ A
呢個我都想4 }0 c% P% o! U* D0 i0 u3 Z
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   / N; f5 ?" Z$ B1 V! \
0 ^3 T: C( U# K/ l3 ?5 f
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
/ x$ y! y( K. z/ ^; a
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
! I2 s4 V# S( \* z- g4 {) }- w6 n' g: W

+ Z+ w1 L, f8 {* j9 h我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
$ P8 }& z4 l! M7 R$ i, Q2 k( ~- r我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
9 v8 Z5 X5 t* x2 k7 S& B( d) g0 U! ]
試下係度組團啦
( i( Q3 ]) u: B5 l; f: j好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   0 @9 h+ C' I* U

! ]+ ]# F# ~2 M/ M$ h咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
1 ^/ @5 T( ^# \, R7 q0 k
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
, R" b% d$ `6 m! p* M5 p- E! \1 b. k" {7 r0 S- B2 v
通常你地玩呢d有冇除裝束?
" c* g" I" q6 N4 E3 s& v# W# ^$ T5 p除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   ! q4 \  E: G9 N3 M; W. O/ w

' W' w9 f$ a8 ]( y除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
0 @4 O# u6 r( v) N
估你一定好enjoy同男人咁, G; ]: U* w5 [: u6 F/ ~4 s8 X
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   3 i# h. H7 p" y/ Z' r3 c1 E. x' {5 Q

- q. |, j$ H( c& p通常你地玩呢d有冇除裝束?
9 q  J  k# ]% T; n3 K
* _  C: H- X5 g) a
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
+ l% E6 _" N+ n8 O1 t3 p: i& n
- d" q, b; `( E: l6 T) r2 @除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
; N: [7 c0 h' j! S& M
! o2 G1 y% F* {( g+ D
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   + D/ i6 Y" B3 ], J9 A

* m/ k1 [+ c5 `/ h/ q' l估你一定好enjoy同男人咁
$ R5 f; V6 R( V! {8 b; N你本身對對手有乜要求?
) k1 L9 q, f, w4 x9 ~3 g3 q當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦( H9 }1 X2 [' G( \+ e. K5 k7 R% ^
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   ) ]7 b2 g) _1 ^* u' g$ C, q8 u

, }! |' ]3 i" w( H3 t2 v
: k3 }+ D6 V4 P" u' A! T: z0 S8 h他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
( q+ U: g( ]6 O  m+ W有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎