嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
" b. l3 {2 h$ p/ |) i3 h
: n' a/ U, j  R; M, @9 n# E: Y; a- Y7 c# A: F) h; m0 P
男人是很貪心的0 p+ {) \& M& L; L  L* [
初時帶安全套,& h& Q1 B4 B" }: O
之後不帶外射⋯⋯
( @$ v; w! p$ `" L" u日子久了要內射
1 e& D$ t, ]4 d' [( ^$ U6 M. x都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
6 R. n& G+ K) t8 D/ }
3 J2 p$ f$ c" k3 M5 a/ N. Y6 V; g+ A) A. f
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
5 k7 X; S. F. ]9 v& a: j9 f9 d9 d8 s# `3 f- D
正呀,我都好想試下

) @6 K& w$ b0 q3 i0 O# a' J, g

k8 S2 I" L4 H[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
% J5 y7 d/ B! @/ O9 y
& a1 T7 O2 v. H6 Q$ M係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
% H6 W3 O/ A  y3 C, |4 G- U2 s- u$ X
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表     k5 F: X7 D/ J# ]* q3 V

0 U/ Z# g  X, H% C  h8 A' V8 p& }無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
0 P' I7 b% T$ W& b
* U6 D) T* W. m! |; k; l我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
- _7 h  h. Y" ]$ s& i3 j6 Q$ z& l  N
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
9 b- F" L# s: A* S  V" b) ?. V; I$ b9 K
口中出,和內射
& J3 s, m. D) {我會喜歡內射多奌
4 j( e9 U7 M1 S0 r' Q& K. B  c7 k4 E6 Q6 X/ h8 k5 ]
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
7 }6 a" A" X6 R7 D3 e; F之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
* n; C- @0 k. M" a/ w
) u5 V4 v: ^- e$ t
& _8 w! }* N% \( [! q; I& I正呀,我都好想試下
$ ?2 j4 P! q2 Q6 M: P
: r8 R0 @& c2 Z男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別& K$ s, [/ Q6 R
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
' N2 {8 @+ Z! c/ w3 Z6 J4 j他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
8 A6 y( g/ {5 {* r其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   0 e) Y  Q* M5 N1 z/ H2 O/ s2 _$ K
" q, E( v, P% }  q. F
5 I& u; K/ g# y* m  D7 g
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
) l1 T$ \# Q) X" C& j/ {6 n" ]/ y1 K1 e! ^
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   $ n% p; O5 d* U* x0 K: W

- C4 l( l  d2 [$ Z/ B! U4 \2 l
* F+ R; `+ m- X3 l$ j如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
" r. o$ H% e- W, _, O; [+ m
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   7 Y  F0 @' y7 z6 |' Y: J

* {  j1 D7 y0 U" E( ^- ?" e3 J2 o
, L- {" O* L$ A7 A, H7 H真的十分激烈
  I( O) n3 s. t( [) N. W
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   : a6 O4 q7 [& ]4 F$ g! K

4 d8 v( g; i9 b. }; q/ d/ q. A  i! t+ E1 ~7 X: r
帶了套口交,我和他也不喜歡
4 N) W5 N: Q) R6 `. C
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖# m) u  \8 {# r! E
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
1 Z% j, @7 j2 `# q3 K所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   " g" X6 {; E, K# Z* T! o1 ^4 I

9 ?% J$ Y4 C# s! o/ C6 W( J+ P9 \$ F% W* E
我只喜歡分泌的咸味
, i; \$ @& T- n我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   3 b' H4 ]9 Z; l% I( I

$ ~' G: X3 w$ a+ {, d2 X係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
, T( n$ ^  c6 X. i' B
6 x: O1 J3 V9 }+ M$ U3 [* a相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   / W' ?* E& ~% R0 ?9 x' P! ?3 H
* Q; D/ B( F0 V0 A, b
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
+ A+ n3 u* n7 `) N, n! {# ?我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液# O, s( q4 ~  X( B6 _7 _
所以我都唔太鐘意戴套含
5 w0 [8 u# V) r" ?: I5 O
( }2 r$ B7 M. L) r  Q9 G喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表     o' p8 y- j% L7 Z
5 t$ n: Y2 o( e( B) ^# U2 c% m
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
) ]9 ]+ c. h9 O  c9 {& H/ w8 W& J6 `
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
4 [+ B- F; r- J! ^2 `anybody love jb
; u! A: h. d, ~
$ I" [  b3 {9 V4 H: h! `
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   + Z/ U8 l9 D* L$ ^) I
! D4 v& n& q. I3 [2 _9 U' e
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
: [9 V0 s# w! ^, V聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
4 f) `0 a7 r( T) J) K0 a* h, T
8 I  Z2 s, W" n; r1 z
0 a2 `& ~) m* ]' T8 F4 [相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
" r9 W0 L6 y, d3 a6 A8 Q% ^
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插