嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
: h$ g! }+ ]4 |- V* ~
2 A- H" q1 |" x/ F0 s; [0 U* i係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
9 n  [0 }0 }  |% y  E6 t6 Q+ T
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
( J) t) a  W! `$ p# L' I( p  E4 T4 h- I! V+ t- J
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
5 b. [( p5 D/ n% c. I2 N5 S# D
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   6 O2 J: m$ {& k; N( d% C
6 H( F' L2 D% V% ~) s2 U
我都想試下好似AV咁輪流口交
8 a, ~: F* ~8 A我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   0 k+ H; g6 e, a1 @3 z: ]3 n# U8 y. y
, l/ I' X! c, x. r( p' ^
點解件衫會污糟?  
+ q, G; V! j& v7 y; |
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

$ r1 M8 Z# K; c# f6 c
6 x- J5 D- p" |6 w

4 o( }. \% t+ L$ F
* S  a7 O& H5 s9 J: K. X; y[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
: D0 |) O' u0 u! Y( o
7 l, i# U, t% r. o' F! \$ X& a/ V3 |8 g5 W# @! G& `/ C
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
4 s2 ]* J" Y! I! w- z9 U
, z% t; z4 d# n( z- Q
呢個我都想9 f! G! L$ ], m4 {$ f
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   ! n- }& D6 s3 S0 C
: `' }4 g* J) r/ D' f+ |7 B3 W
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
& k  U8 Q6 n$ K: {: p6 ~9 e* P
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
* v5 a5 [7 T; |2 Z3 K, L& F4 W
0 E$ f6 }5 _6 E# e5 k8 r4 d. g+ P7 O( E. w9 H* Y8 y
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
+ i' M) `* i7 B6 s
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   1 h+ E# W) G, M% X! U7 e/ v
; _, T/ J9 s3 [: n* g' D$ [
試下係度組團啦
* V. |1 A9 z( _9 R0 d- k* U好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   4 C+ j: p+ ?# @$ z( N2 b  A8 w3 I
, w9 Q* H, h9 I  H, v5 `' ~
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
3 }+ b. U1 w. S3 r
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
; S$ Q/ r; A+ v* H( j  q) Y- {3 G0 S' l
( T( I' l, f4 @/ m" R4 I除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
/ g  }2 g: [8 |- T" H( V
( ]; q( s' l  l3 U0 I除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
: P6 v: E  j  _+ f' z- p
估你一定好enjoy同男人咁
# B* @, w) w* |* b0 C5 s你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   ' b  v! v9 Q4 y% k2 K# }  G* u
. |" a  a' E( T
% b7 H$ H7 A- _  W1 \6 r: a4 W: y' @- L6 T
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   ! w6 ~+ I/ u" {% [" L$ h

3 t5 T. j7 Y% E9 z, W除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
* G/ L* D" H* f- j/ K6 r0 F( h
/ \1 W- j2 |; ?! I* F. e% |他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   
% \, U5 k' V0 i1 b" T/ c% }8 v7 a+ r+ w2 v3 H% `) n" Z
估你一定好enjoy同男人咁, W/ `- e5 N5 x; H# y* I& n$ ^; a: |
你本身對對手有乜要求?
; \% T; z9 t% @$ Q當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦! Q+ z. h& k. \+ A5 h+ d+ N- P/ S
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   / k& e0 U8 y, S6 Y) s

# a' {* H# b  A1 ^( b$ T1 _& s3 Z' L1 }/ C* d
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
# |( A2 |5 |, n# g' e
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎

最近訪問的版塊