嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

萊卡緊身衣

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔知著o左之後仲睇唔睇到o野呢?

應該睇到少少既
: r- u! @! X5 R! r! ]- S' Q0 ]但係會唔會著呢件緊身衣去游水?

睇到, 不過矇矇地

依個係咪樓主來架~~~

這..........該怎麼穿捏?

緊身衣舒服嗎??

會唔會焗死架

睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:33 發表 " m$ V8 z! E3 V) R1 |. ~+ H
睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!
( n) M# x2 z4 W$ m4 J; |1 T4 Z- B5 {
應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 17:17 發表
1 _$ F6 T' n* t. q$ e+ q, G5 A+ F0 b; q( W0 o7 E
  Q& W: r5 t" Y* K5 W4 m2 c9 `) M7 b
應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..
2 e) A& J: \9 _, b( d1 C1 W0 n: {% s% J2 @! J  h' Z
如果條繩斷左咪要搵人求救
  n1 c7 Q* C( a- q好大風險喎,哈哈哈哈...

咁黑仔都冇計啦.. / @) b# b, C; l6 a9 t" {

6 Y. V* w5 `2 Q3 _4 a其實除係冇問題,大力d拉開就得,著先要用拉鍊啫.

咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊7 _4 P' [, {) L0 o; G
真係幾考功夫

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 01:38 發表
2 `5 }* G4 l# T2 s& {' k. ^咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊( Q: s; a9 }$ R3 j/ N) G
真係幾考功夫
$ Q9 q+ M3 M* y7 d5 w, x

4 I0 `6 ~1 |% u  m) b8 U& a4 u當你買咗試多幾次就冇問題..熟能生巧吖嗎..

著去潛水真係一流

潛水衣亦係my favour 之一. ! d  C  V+ h8 \9 N0 y9 l
款式好多好型,而且可以open地著.8 U+ `% ?; f* t, s2 [3 B, j
zentai 就係私人時間先玩啦..

反而想知....抖唔抖到氣架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-26 03:10 發表 ) d( u6 U9 o% U4 Z. i
反而想知....抖唔抖到氣架
1 `1 z! }: Y) {

+ E5 `7 j: k; C睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.

頭套萊卡,其他PVC咁就正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-26 23:54 發表   i2 g- o' B) n8 Z# Z
& A. H& u5 G8 ]
- `* }5 y/ t* t6 g3 k
睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.
  Q' w2 @# ^/ \. {1 `! P- J9 p  S即係, 如果係lycra既話
& k# l# B, G, \( _著佢全日, 既可以睇到野
) d: ]2 N' C8 Z% j5 y+ N. _又唔會抖唔到氣, J2 U4 P  W5 l! n: c
亦夠貼身?

最近訪問的版塊