嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   ; `0 m5 b& [" r! q" h  T

" G/ ?* U& k1 @- p5 v2 R係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
6 h* O/ n1 F/ R) X% b
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
, ~' N9 T" K1 F1 @8 j
1 r6 r# O7 U- [! ~你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
' v2 m' j  m7 z- c點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   + v% f. K' ?; s! c7 B9 O  U% }

9 g! {0 U8 |# ]6 I2 @我都想試下好似AV咁輪流口交
7 G1 M, k6 q" d0 v& s# G2 t3 O% o我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
! L6 S( y) F3 e
. ?; F6 ^6 v: S點解件衫會污糟?  
2 O' ]6 n' u2 n# ^3 w0 L你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

# n; i4 p+ c5 O" ]2 T& R: N& Y9 B7 X% u

0 e! O' m" ~& B9 [# O0 W
+ A; j. U: ?3 l

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   ) A3 O8 y6 s- E) `4 d* ^

$ [* s: }. W3 F; ?& g/ _# l: E/ [; {2 R  m' ~4 w  M
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
' L5 j8 Q& n- z/ ~0 g: [  z- L
6 B$ @  T# d* a2 Z呢個我都想
) s5 ^% _' a+ q) o# q不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   3 v9 [3 ~% V* G
$ h* h$ q  d4 k$ q4 [1 b- ?
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
( _- A" n' D# }
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   5 x- I! Q: o9 E" f* Q2 }5 e% |, X

4 q: v* Y9 W# J. E# V
5 h* n/ P. T7 y& e0 \2 `+ H3 }3 P3 i我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
$ i; [% d: j5 o6 G1 v) b
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   ) i  \+ X( B- Q, o

* P( _8 i& H  l& ^" T試下係度組團啦
, z# u2 R- I5 P0 I2 `4 m好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   ( ]# e; g5 s3 M. h  |. w; ^: J9 k
! {7 m1 ^& t$ i7 y* o, K
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
% r. J' z# R; q1 p通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
, u- ]* U  Z/ Q1 S/ @/ Q2 ?* _% F  O- a& k' Y
通常你地玩呢d有冇除裝束?
( ]4 o" P* z" k  b, o
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
: Q' ?/ i, c$ T- m+ r" K; Y: d9 `3 U4 e
4 i# y, m# h0 w6 U3 T! G除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
8 c5 `, Z: {# \7 B5 `( Y3 _估你一定好enjoy同男人咁
8 q% X1 `. D1 Z, Q% |  u! Q你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   % w0 [& n6 B4 r5 n% D
  F# W( ]" Q2 `
通常你地玩呢d有冇除裝束?
1 y% ^7 k! \  e
6 t; p/ J$ Z( r* K, @' ?
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   ' D: t# O8 V! c5 {
7 j0 N/ ^3 i, W
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
( R: O1 x) x" J: q9 w7 w+ l, h) h3 ]* Q+ G9 j2 ^6 u/ @! K+ t
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   ( n2 g7 @; C( ]. D. l7 {$ J4 t6 _! t$ m

, n2 g8 |) e! _. \) C估你一定好enjoy同男人咁3 m$ j) G* u" f( F6 ]& P
你本身對對手有乜要求?
% g* q; i2 P& L; u當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
" }; _" X7 a& w7 g! o9 W我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
: d! x; Y2 i5 l! F3 m7 Z0 d7 R( u3 r$ o2 j, k& W

( Q% E% T/ Z8 g) u1 D8 P, f8 O4 ?, _他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
7 j) z; G$ ~: q6 w+ Y: L( \4 {1 o有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎