嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   ' e5 c: G5 v! C: ?

4 y# o" j* O' ]- m% q, G; d係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
8 g/ x% O4 ]  t) P$ e你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   $ l$ a4 ?4 m0 i- r

0 y4 e3 t% V! n你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
) V  I( u0 W. W4 X) k/ \' l% T點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   * s; {. t/ |! h& y" _

4 {# h. l9 S6 m& N我都想試下好似AV咁輪流口交
' Q2 _+ G- E# s' }5 j8 ~
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
; Z" m  f. p( @7 C7 S
1 F! N: N. H+ x點解件衫會污糟?  
/ ?  q8 c5 g- l, \: \你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

, A2 M2 |! O2 t# M: q# k/ M

) f2 s: C  u+ o% z/ p/ h6 P: ?$ B[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

4 n& g( F# {5 R: z6 j
/ ^: \9 Y% a+ U$ M5 \

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   ' ]  Q- Z. b, o

; D, G5 l! }0 p5 c) O( R5 I1 ~7 l& F% b- N5 b
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
- Z& q3 Z9 p- i, w' N6 ^; `6 p" X' H+ S$ [% K
呢個我都想
# o  t, Q( j% C# z5 f不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   4 r$ i6 k& ]: _. j
& X, o' S* R: [# j
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
# ?5 t2 |) V1 C& E7 W: W# \
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   * p& n0 a" ]5 r, V9 Q, A
3 V- y  o5 b. {7 v0 U* L( Y

! M2 l2 x6 N( c8 j! s我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
# ^* C6 i. h- Z, h- D8 |5 D我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   : D# L* m: d/ ^2 D  h
" V- D) \+ E1 ~2 s3 v; T8 ^, a
試下係度組團啦
$ L* d; @1 ]2 ~3 e  t
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   # Q4 U+ R) }! Z% p  o

- V3 z3 @/ L. @! D咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
0 R% `* B4 ?1 x1 L5 X
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   ' X: G9 i0 v6 L+ ?$ O6 a

$ @* c/ N& }% M' k7 ~通常你地玩呢d有冇除裝束?
* U' Q; X7 D; z+ S
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
& d( c4 R. f7 k' D+ M: C" _# ^. G. ?4 Y
. L* y) ?- H% Y7 d; V: [
估你一定好enjoy同男人咁# A. _8 ^0 F: Q
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
4 e' |# ~$ n% E) c% t5 W3 O. y) S8 s* U
通常你地玩呢d有冇除裝束?
( C8 i4 s( q1 S) [) |/ t
. ~$ H8 s5 q0 z- T2 ?: d6 F我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
2 U$ {# o) A9 [6 b- p- F9 c  b- h; e/ m7 [3 C6 C6 i# R
1 ^& P, a; V9 l9 N0 V- q
( @# Z# R. j8 c4 C! [: B0 |1 e
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   " q' ^( e* d- }0 Q7 Z
  K1 }4 U7 s9 t+ q
估你一定好enjoy同男人咁
( _  _0 A' H8 p3 k  W+ u' X你本身對對手有乜要求?
& R  U! m) m0 m, K& H3 D
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
% V5 @2 {# D, Q+ l) ?  B我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   4 K2 x/ y  H9 i  m
7 R4 ?1 D4 G& B& e5 T

. E: b+ V8 S$ r% m- _0 W6 c他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
5 P( M& c, q. |% p4 q- o有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎