嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表   [/ p5 s4 t: ]% W8 q/ e3 }
頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
. ^  m' r. Z; }1 L, h

5 W) b6 e7 m3 L! W係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.
& ~0 s4 T( n" h9 L3 [. O  |
' W; Z- t3 K4 S8 ^# ]% k3 `
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表
) Q* _. H/ Z0 Z2 D% c3 q5 |# H( N! |
即係, 如果係lycra既話3 Y9 [& ?. u5 |- }
著佢全日, 既可以睇到野
: y- V7 M- X- Z& x* Y/ n9 L又唔會抖唔到氣/ d- A0 }, o6 O% r. D6 N
亦夠貼身?
0 g! @' L, s3 H$ j6 E  Q( J7 x& _
( {; x3 W6 t7 G3 e! i
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.# |0 d; U) O/ Y) E( M
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表 $ @/ y1 q% j$ {) |
應該睇到少少既
. G* H0 t6 k6 l) o但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
0 F& w7 r6 {' Z$ @, }2 Z6 @; f: @
4 B" l% J4 \4 ]6 G/ L0 }, U8 P( d6 \1 |' o! t7 |
@@去游水...
. p3 P. R5 r2 n% S6 [9 J  M! _倒不如去潛水啦....
8 g0 k5 |. C+ ~* A- M+ j9 @# p9 b; ^% o實在好似潛水衣..
% q* h! d8 v6 ^# v. m) O; P但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表 : \/ {, c2 b# e8 E

$ q' I! f9 p1 n8 Y) n7 A; [' f. e- @( d: `

& B7 U0 ]6 P  N8 a, _+ ~@@去游水...2 n5 j7 u3 q. ~0 q! ]+ y7 G/ \( u
倒不如去潛水啦....: ?7 s/ e$ q+ Z8 M+ F7 ]- A4 R
實在好似潛水衣..1 n1 R- h* e4 ?; p* j  l3 r8 P
但係咩都睇唔到...好咩=.=
8 Q% j- U2 z# h9 b9 J* g2 t% M$ p" l2 i. h  J
其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表   g3 P4 G8 ~1 x2 {$ i0 v

0 r. e  U/ v" ^# k
( e9 A/ {/ F) [  @* V7 c. V$ x+ D" k" E3 {% Q3 T3 _9 t7 |

1 D: z1 m2 c8 V& a! U% m5 h我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.' l2 D7 L8 H, U
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
! Z, w( Q8 h% s" c; h! z" @/ P# U7 p0 @! M& X
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢
7 l, _* B4 ^- j. |
& }! P* o; x- R3 k* g# l咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表 0 H' w) Y8 S/ H" x8 D( |/ R: I! y6 C

* s1 \+ C# ^$ W
1 n" Q) Y5 {' K* t* o$ d5 C1 [6 z- N講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢7 h7 k1 l- a7 c) U% Z

* h, w& A4 \' m. @  T' z1 E( \, }咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
. M  V) u. c" ^7 L6 u- f
* F4 C  L/ }2 L: b4 |5 A+ w6 K
所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表 ! {" q* ]0 G' s1 l$ r& B: V6 M) w
開個眼窿就失去了全包的意義了
7 |8 J: ], q+ A# Z! b8 O
* s$ I& a! U* _0 I% e/ s2 f當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦../ V0 k: }* j! a7 Q

( C" a/ h. R/ E$ r' j; u, v; Y[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-29 12:03 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表 ; y0 v% O  \; f+ ]  a. |
# w+ V% K$ q& }$ R. _5 x& }( j. w0 e
* b4 x+ I5 a/ j5 ?4 a* z
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
0 _# u) C  }+ x7 {$ g5 J睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表
  `3 X6 ~& {" Z# H1 C  N% Z" N+ J7 T
睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
5 w' L" a+ O. N# i- o; r
8 Z$ a6 s$ O5 Z/ @8 h; Y; Y7 g8 b

9 c2 O( I# h( ?( h/ [0 k再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. + C( ]/ a3 {  H8 ^% _) Q
仲有埋double enclosure添.. 
$ k- X, V: R  {- f$ D) s. z! ^+ Q' h3 Z8 H; U) ~
又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  : m, `8 V( L4 Z; |
- }6 H- n# X5 u. P  H, ]1 m4 P  _+ o
..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表
( F1 `0 o. u* e1 Z, p* n% ~, Z/ U! ]+ ^3 ]& O+ X* _
, T( Q! h  S7 A
% c/ q, d" K2 H* [  w; n7 O
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. $ R+ b+ v- u) W2 l
仲有埋double enclosure添..  + _  ~4 [8 e; m* F
- \/ V/ T' f' \1 Z& N
又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  6 N! q8 ]* w, o8 f. d! S8 n

; X0 z4 n3 t" d6 q4 k..得左  
5 E! E8 ^% u1 H7 B7 b
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表 , B7 q/ [3 W" J0 V/ {
- T# S8 B5 F0 |4 ?! Q
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
, e# w; U$ h. Y0 E4 K' {/ @  p& r3 a& X# U( U% H4 P
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
  w0 S' ?' m8 @3 @# l5 T  }9 k* ^6 G& H3 d0 ~- t
+ t. W6 T$ @; ?4 w* e
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
2 E6 Z, M" z/ s$ c# e2 y9 H但點先買到呢???3 _9 I$ J+ w2 ^
唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 # n1 F+ T; Q8 G9 j; V9 ^+ N

* g. {* o: f# G" z; L; b但點先買到呢???
3 x0 ^3 U8 M2 E唔識睇個web
1 b* ~( s  S( {8 Y( e- T9 z
. \0 N! ]. Z$ [& C% `2 e; }
咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表
" I1 K  ~- J# z& u: n6 }% n$ b  A香港無得賣咩
4 A7 P! E8 d; g- k" F. {/ }8 j! `- [
* ], z' L6 i, Q$ Y$ I+ n7 W
唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D
: L/ u5 V+ W, W; T2 P; W膠既焗到出哂汗都幾辛苦6 v2 \  j, I4 i" h# C* [. t  Q
不過小精靈要限制呼吸  i6 A: b: C" _
所以都係膠既會適合D