嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎.../ w' a5 ?9 O  [
好似睇唔到.... , R! p+ \! h% J7 e+ x
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩! i0 l5 {+ z, G5 |6 _6 f) n- [
膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 / |; v. ?5 T8 E7 @, x
多少都會睇D啩
: [) K# o( d& N8 |8 U  E膠既先睇唔到咋係麻
9 g9 w1 {4 ?" O. v* l' _1 `

: P% ^$ r0 ]8 S; E6 a6 s- n( v7 T剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...  I( o9 p# b7 r# [  W  j  Q, U
膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
+ X( }1 P3 \8 I* y# V+ g8 B睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ( ?% n& W  o+ u2 P5 R- Q4 E8 E* x6 s
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
2 d& W2 S; ^  e; _, F睇唔到野好無助咕喎
$ e" n; H! f" J; o+ R
5 _/ y  S8 ~  ~- I若果係度身訂做,肯定係可以分開啦.." c$ k6 n! a. [' B& ]
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表 9 F+ W; v% z# y2 c+ s" n. I9 I' y
' g% ?9 q1 u/ n

, b. V1 o  u' n+ Q若果係度身訂做,肯定係可以分開啦... e& {, D5 F0 J8 Y
無助都係sm feel既一種...
, t) R. i6 ~& e
. C  ]+ Y9 \; Q# v7 o& Q2 y
咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表
6 K0 D4 b$ ]- o* Y5 g% S吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
! f* ^% Y, A7 k4 F, [1 N$ t* z
2 B: o5 s+ D4 x; D% u6 P% C
終於諗得返點解啦... # M' ~) J6 `7 Q# R6 |; c
"全身絲襪緊身衣"
' o2 Y- q+ r0 L4 T6 W# [6 L' ~=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
9 L+ S( L' o" l6 I5 z- b: K; C- g* M( M' ]: I0 G  v
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.; i( ?) x3 Z2 u, m9 `' ^' J3 }
6 S7 T: E6 x- |
"全身絲襪緊身衣"# A# a: T0 f7 E# c
=先著絲襪再著緊身衣5 O; S5 W  [- y$ Z* _9 A+ U& D

- c" V9 V" P- O'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.
3 I+ n# A: W/ B. q
5 [( h7 k+ G+ X1 C( q: m最終都係睇作者點解啦...* y7 s3 G9 Z& \4 Z" m/ N
% F9 u9 l9 q& V
(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表
0 G' `6 _2 n( m' V( l4 S1 Y0 B- Z) i) x: D: X
6 @, b6 a0 U7 P1 r+ Z: w
咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
' v6 p" y9 r, m. h% m+ v- z
! P1 P) u( N9 w1 z
都唔一定, 一個自綁仲無助... * W/ ]! J) J! a, T- H
不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話+ ?; Z+ C7 e; w9 g5 f) A
天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
( g' \/ v$ v1 c& j/ G$ {- K! H) f! K: e

$ U2 \. B) h4 a, g' w終於諗得返點解啦...   |( q; C+ z/ v" `! j
"全身絲襪緊身衣"+ T2 ^; E! U: Y7 n
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
5 f- A* J- f9 Q) N2 B+ ^
* W6 w! }) ^& J! ~$ V8 ~% H8 F'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
8 l4 o& v( b/ M6 `/ x- r- F, {0 t  {' A, q  m) M
"全身絲襪緊身衣"+ X" t2 I2 {5 {, Q
=先著絲襪再著緊身衣
5 ?7 S" u" z9 a8 u# i( }  d& U$ Z9 @, E/ G9 a' [9 X
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
: i1 ?9 X* w% q3 d& l
# W2 ^  |( ]' Y, q' l/ y: H# p
. o1 F/ ^1 k5 t2 ]+ A! g
作者呢個諗法真係唔錯喎; ^1 y9 N; }% V8 [2 [& u# C
搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
) x" R" v1 Q2 o1 n: G3 ?0 p5 u/ V5 N/ T4 _

; S6 R+ S# }' f; ^/ V
% d! F) I3 Z' v5 A- N作者呢個諗法真係唔錯喎
: a1 u$ t; W0 d搞到我鬼死咁想試下
; g* g( p# t; H* c% h/ j
* W# L2 o: d- r; F! ?6 d% C
作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d
! q* b5 n, ]  y; Y: `  `6 l  v
6 O9 M( }+ m$ r  L. ?- W6 T...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎
' K! @4 l7 R/ U& ], j4 D諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待..
7 @( P1 _0 a9 H) n# @你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表
: n" J6 X8 Z. F. h! x唔... 真係有d期待.. 0 F' s  h- E8 }; M- M+ s7 T+ @0 U2 Z+ S
你應該到時寫番個用後報告...
/ d  Y, j6 m3 ?$ i0 L, b

7 b  P& R$ t4 G# y: ?6 ~3 K# b: n一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶& U) o. r5 T4 z% q
還是等多排先有機會上去) c7 d; `' b+ G4 ~& d# M+ `: E5 Z
到時我會買萊卡的緊身衣
8 L) r( w, q& S6 I: n; a% D" B始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?9 X) d4 S4 }5 s5 l& f
係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多- D6 G( y+ N5 w) q% Q
不過我好怕膠衣架- H) v/ f" ~) v) K
會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多..
. g1 j4 u- z7 d( f8 L* [我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..
! o& K  v0 \- G1 `! Q7 U3 F而且latex d膠味好勁,都幾難聞.. 3 k* F- Z$ C' z% B0 r/ N$ K/ R
當然令既lycra就唔會啦..
6 t' b8 B/ Q- Q2 N* T1 E( U" K$ q) x, V/ h/ Q3 C( H# c+ p( s+ E% A4 y
敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面6 b* `9 o) M3 K, g  R  N& Q
所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表
4 c& e" A% ~( }9 X1 F4 P令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
' p  H. x  a5 X; f所以令唔令都無咩所謂既
' i5 h6 d  [6 Y6 d6 y
2 {) l: z+ u% y# L
exactly 啦,完全係我之前個case..
0 p( ]0 v! ^# w7 m7 }# C) X甩又甩唔哂先唔掂   / I! r3 t' q' i- _$ C
所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫.. 

最近訪問的版塊