嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   + S" l2 C: J. p! o. ]
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
1 v, u# n$ ]( n( o1 U8 g9 q
/ \7 C, l% G: F$ T8 F0 L5 d! c
我會對我喜歡的男人,服務他
9 u( E+ _  F$ @+ F; u" H5 N看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   3 `* f6 U0 C2 O! b- J3 ]
真係好想俾你地含
) {2 h. S  t" E
5 @4 a$ \3 g' o: k
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆( A/ v7 x3 L( s/ Q  x
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
$ @' h  u; _) r  }! S/ q: v0 q* ~( O9 G4 L0 j: ?
) r% o( o* l" y: X* }# N
我喜歡含硬硬的JJ
2 c. W# T3 W2 e0 P5 t
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
1 r0 ?; ]5 Q7 g9 v) t! w
, S) O7 }, M0 l) s! c當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
% N; U! L  r7 ^" d! {' ]& ?! _- e# g3 B8 f
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

* N0 K; J- `( a, g0 g- Y
' k) o$ _/ v1 ^, I* M  P1 j9 j

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
" f+ g$ j7 H+ }  Q好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
* i. i! p1 `) R9 m: J& \8 `
+ }0 W, |! F0 v& P6 h
我未試過同時和兩個男人在床上; y! [; ]8 z! R+ I
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
* d# T; w$ R. k: X( N. s; N9 N! q所以要讓佢自己來插啊~
3 S! Z& Y4 [/ F  O* F8 S3 }( U! S! F: I5 l3 f
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮) j6 K' b( W; V% X; J# s4 O
所以要打扮一吓、( n: P: z0 w. W; b9 x
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   & p9 X( ~* ?, D# m: W+ g% G* k: Z: |7 W
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
$ w% [) g' ~$ F# [6 o8 B) g! ^) O

- R5 D% N8 z) z7 C0 H我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   , }' y0 p( F1 J0 T% V
" C# x  L; X) v8 [. P' T  f
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
+ R& _% E9 x  u$ H  m2 |) N; Z% l' u/ r. m
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
. ^% P% H/ y! N1 ?. t
6 @- Z( e3 z9 MV7:ckc444

好想比人含呀- x: X+ m, ^  ]6 d  ]8 v: a# [
聽到咁多cd朋友意見同技術% C. ]8 V4 E5 f% t9 L
諗到都硬~
, ^3 {: C! m: h  {3 r9 W: A" |WeChat OrochiDick

含我
4 R- ?  E4 a. E$ U/ u% M* K2 I
2 i8 o4 I& J2 j# }+ \  _" o3 dDaweie7

未試過同CD- {% M6 A2 T0 G* v0 h
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
+ G7 J2 l6 a6 \1 Z$ N3 |7 y; k. ]未試過同CD1 P0 V$ N' H- V% i: E
唔知感覺係點🧐
; @/ B7 d  y9 r6 P0 ~
1 d9 O  t" r3 o; ?- ]$ k2 RCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
+ u* |6 z  S' O( @; o0 Z/ ^, ]7 Z我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
( M2 E# F) o& h% {2 {* {

/ A) _% s, N' V# ]我也是喜歡含
! I  O) M0 [- X9 t. b含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好

最近訪問的版塊