嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
. c9 Y5 A3 Y% `' d7 U- `4 j4 x6 v  j- G/ m
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
; g+ e  b7 t* n1 y7 }7 B( \你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   # f+ y! A2 V/ o; h; ]' K

5 \/ G; x. O/ }2 x4 v, Q' ~你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
5 Y/ {% H; p( r3 s' B3 _9 ^1 K5 `
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   , l& z# q( C! @* {- ?# b
7 T3 M3 t* W0 i
我都想試下好似AV咁輪流口交
# l# ?+ H. B) H) v我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表     T9 u: D* j0 t3 Q

) i# S/ f% B+ r4 m1 q: N2 D點解件衫會污糟?  
2 H- e8 k$ x+ v你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

8 }( p2 ^4 A# n5 j$ x% g6 y6 S" w

3 e/ \; i3 |3 P[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

/ ~* n' t/ t( c; O+ H) O% F+ L2 p  I1 H8 `9 }/ W- W* ~8 j; g3 a2 t" D4 |+ j

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   : }* K* Q3 p4 ]

2 w& t1 s1 D0 x( b
* X- s: L3 }0 s& m0 F我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
2 {: k& {) ]4 c$ _4 Y8 K0 e3 ^* @
' G+ l9 S. C. M  G! f1 D' R
呢個我都想/ O) T$ D- o5 Z$ n) d7 c: e
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
0 \0 H5 _5 V$ s- c7 v
$ S! @4 c& a" ]; r' _% y! E你睇有d片都知,通常d野滴左落身
+ [2 p! \4 r9 j6 I
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
/ X. M* d, v1 d# s& L" G6 h* W1 C- \# d& P: r6 b1 }
: H; F/ C( y6 Z# m
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
+ g) _" f" K# K0 d我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
) t6 [5 e8 C3 G
7 w' j  M* y+ k9 X試下係度組團啦
- F9 o2 R2 X* J  ?' Y& ^
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
% w3 [0 |6 ~" ^3 T+ r! C$ W9 o/ J, U( T  V' N6 c' Y8 F. F- P4 \
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
3 q2 ^, t& F' p4 H! S
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   $ F' @) D$ x( f3 r! p: C: \$ o
8 i: C0 ?- m- P8 o% L" V8 N
- G8 ^5 I1 K3 J3 X+ s. h0 ~5 N& X. m
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   4 q) L, `" g# Z7 u* p9 U4 q& O
9 V  V0 X4 o; U5 P( d6 W9 E
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
% n' k  k; H4 ^/ ]' g
估你一定好enjoy同男人咁
9 P( `* B+ H0 e" X你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
/ r' ?; W5 V" ]* c* M* v9 W1 P1 N0 _$ s+ ^9 Y; O
( n) W! M) W: F

+ m1 |5 C3 e  V1 x1 r我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   2 }0 }5 K$ E! K

, J) g3 `  Q. B+ q) `6 W+ S/ g0 q/ x除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
, l" ^) ^  R7 _$ z

5 s8 T( s+ K* _  N他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   ' F) U# H% m- c' g0 i$ a

' L9 G4 K/ d2 t& r9 w估你一定好enjoy同男人咁
' S9 z9 [9 M4 G& y, u1 W/ X你本身對對手有乜要求?
; b) h$ j$ v& h/ L! E- M) E4 H3 n當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦7 f# H6 V; h0 ^$ O. N
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
+ b1 [4 N. O1 a. f+ E, A9 K# W/ l& c, w0 F

# `, T8 j$ U! s' V他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
3 F* I3 k" X, Z2 z! v5 E! r# W
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎

最近訪問的版塊