嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
: X; p4 X4 X0 K' }0 w5 h+ M真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
4 ~% i  i# J5 z, T  D, G
/ o0 c. V5 R- U- T# n, F' z我會對我喜歡的男人,服務他
( ^7 C' H0 K; d" G( O0 ?看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   8 j, G0 [  e2 q* Q2 d  O1 }( f
真係好想俾你地含
% C+ s% E: U& g2 m; z& e7 l# \
& ~$ L0 |& x; w. H$ T8 {' u: q+ _
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆1 M4 K! g5 q: y# {" E; w
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   . U7 d; }( b2 i. q. a; c

9 h. Q7 K1 o7 i6 m3 z1 k9 B! c( r4 B
我喜歡含硬硬的JJ
, G1 @$ a) t& i當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   8 `6 Q. q, \7 p6 I) v; d: A
* n( _. S3 b4 ?* F
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
. P- i( P  ~1 I" L% x8 L" W
- t. `& l9 p' a) w# O! T% ~2 D他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

) `" R5 F; [  \! v. X- v$ H: M2 j$ `6 t; M: p# P. e6 M. K: U

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
$ S  l" Q  a) s5 h6 {好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
) n4 p4 d6 Q# M5 _, }# V
, O0 n$ w* N! w: R. g  B我未試過同時和兩個男人在床上, q1 D' l' m+ N; T# f9 k
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
; \& r0 w+ l( l$ T/ J/ d. w所以要讓佢自己來插啊~
" {, a- B) h8 i/ w5 _" e: G0 G; W( Y$ [$ q' u
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮/ E# R  d0 Y; [+ c# V* T" @
所以要打扮一吓、; i& j, P; u: j% W) i/ n; t
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   ' [. a5 C9 a2 T& y
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
; _7 q3 N" D+ [/ m; }/ Q

1 [$ ^( Q6 e9 \我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   " z% Q+ |& A" F- C; q
: M5 w& Z: |& Z5 A& t$ n3 E1 L% I/ z
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
: ^4 d8 \$ r& g/ d' i. \
' y7 @9 o! D! Q5 o0 u6 H
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
% |/ ~, p; K; T: z' r
  ~! S$ A4 W, X" u! iV7:ckc444

好想比人含呀
4 L& _& ~- P1 w- U+ a聽到咁多cd朋友意見同技術
; ^2 V% v" m' c, E# h' R. Q諗到都硬~
9 q# A" |( z8 V: h. [, BWeChat OrochiDick

含我; e8 B( L  j. v) z& N) Q$ q: {
' P7 b5 t$ j! w# o# Q; q
Daweie7

未試過同CD$ B5 n. z- ]5 ?
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
- H& ~3 A! n/ D" n3 P3 y, K未試過同CD6 k, b0 d$ x$ O/ r2 U& H
唔知感覺係點🧐
1 }. z: w! i/ B0 X. t! W6 U- H

! Z" b5 `! ]/ n1 T: e: vCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
. W$ y, k- a- z/ I! {* }我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
+ k8 [% _8 q0 m8 J" @
& s, D( i+ l- g1 h& l2 Y* s7 Y6 [8 q我也是喜歡含
. h# x3 `0 _4 {- O含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好

最近訪問的版塊