嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

試過比CD含.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表# O5 ?$ {; ~& V
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
幾多個唔知,實有
暫停寫入

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:10 發表   8 J( B# g$ F0 O& u' i1 J/ E- s
我覺得直男唔會對住CD 打JJ
; N) D2 z: A: z5 }, Q$ I
8 m# }6 n* _) t% S: ?
知道咗乜野叫直男,我就明白直男系5會對cd有興趣

引用:
原帖由 noredia 於 21-3-2014 03:36 發表   
8 O' l8 e! T- g8 L: N試過比CD含.....
5 k. r5 r  D* x

( s& c& s* R9 G7 l6 v7 [7 @7 b# u我刀好想試下幫人含

me too

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
. U, X/ B" n1 }如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
3 x! Q3 l! O1 N8 h) [: K- }, b1 p) e9 s- d1 k3 }
可以PM傾下  

引用:
原帖由 acm2007 於 21-3-2014 10:34 發表   / G! z! ?' s! J
0 V) U1 ~1 B* C+ G" U4 w5 |0 y

- l3 z' u# P3 H5 ]& G+ y+ ?可以PM傾下  
1 Q- R1 E8 }2 A. H- a+ l
你會5會cd先
3 s1 {# h8 Q1 q+ |( {覆咗你pm

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
' w* D; {8 R6 {9 \% E我想試.....
% u2 n# b8 s. D5 h5 B, V睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
& p6 V8 F& |5 X0 B2 [5 u
我想試, we chat我:jockeyub

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
' S+ |0 w+ \) R/ J" J/ @如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
0 R$ \8 Z) Q: x3 M" ^$ K( R我想試, wechat我:jockeyub

我都想試下....

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   / ~! u( m* M5 W2 a
我想試.....4 u) h8 p) B+ @6 X
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
* }0 R7 K0 t: A  `
可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   - G6 F% y. J& K) [' c5 U: Y$ Q9 y
9 M# @; A4 t1 m; J

1 Y2 t3 u7 k5 @5 [- V- N5 `  s% L我刀好想試下幫人含
( v4 \7 f  p0 k0 E7 a5 H
甘可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
: B& I: L& N% g  p8 V+ \
% ]' {- j0 ~3 \# l9 h; E$ q' U' O0 b) E
我刀好想試下幫人含
% l! P$ y3 @$ \3 |  R我想兩個cd 互搞

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
1 k: C& G1 o+ @3 N% d  H/ Z* o' q我想試.....
' p% n) r" M" P) h9 ~$ Y$ r: C睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
- L' C" r0 b% q3 ~& h( c/ r% V
pm me

pm pm me, ok?

引用:
原帖由 梓欣 於 21-3-2014 23:11 發表   
3 F9 \" @$ P9 |; A  e4 `2 @! j2 i9 R- P& `- P! L! B6 R8 D
我想兩個cd 互搞
8 i+ `0 H: T9 A  v6 \$ c5 r
/ ~: e/ F1 S6 c, Z0 ^3 c1 K( kE…你得閒我又5得閒,到我ok梓欣姐姐又5得
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我次次俾人肛交/塞拳頭入肛門都是穿亞婆底衫的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未試過肛交牙,口交刀未
$ ]+ E8 a3 a- B/ m5 v& b暫時仲系處  X3 @' S! F& z
如果破處我刀想著女裝
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

goodgoodgoodgood

冇試過/~\ 點算/~\

最近訪問的版塊