嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

試過比CD含.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表+ ^: o  Z5 R9 T- Z
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
幾多個唔知,實有
暫停寫入

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:10 發表   
! |! y$ \6 i, x/ q( C我覺得直男唔會對住CD 打JJ
) z7 Z+ m; J+ i4 W0 _/ s5 p
, x3 s6 M1 ]5 @# o0 r知道咗乜野叫直男,我就明白直男系5會對cd有興趣

引用:
原帖由 noredia 於 21-3-2014 03:36 發表   1 M; p0 X/ q4 B8 }' V
試過比CD含.....
$ p/ ~3 {! M$ O+ H4 Q' K

# h. e+ v2 x1 C5 x) [# i我刀好想試下幫人含

me too

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   9 j# _0 K4 w1 }$ _, D
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
8 Q; \. v5 a3 {: T0 [& t5 d! `* U
  g3 K. g7 Y1 |0 t" t. _* u9 U可以PM傾下  

引用:
原帖由 acm2007 於 21-3-2014 10:34 發表   
% f1 D2 S. F( ?+ X3 Q7 ]! s* U4 C* d6 |  h% I
" ^1 n  Q0 v; b6 p% {3 }# q, |
可以PM傾下  
5 D+ r8 |  C# Z2 H( P! C3 |
你會5會cd先
1 m: y. o9 }/ ^+ Q6 ^0 Z2 @覆咗你pm

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
* \- R  t: ^$ r: x% E( ^我想試.....( `  K& m7 r( C$ e8 G: e
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
$ z+ y4 ^0 @% f/ e' X! u1 B我想試, we chat我:jockeyub

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   0 g7 x. B7 n9 A. o3 r6 N: x
7 S8 d$ B$ E6 D6 J我想試, wechat我:jockeyub

我都想試下....

引用:
" \9 A( K9 i/ u% G0 B2 g, D5 d" g我想試.....# k  T) v2 \! ]6 @
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
$ u+ I7 M/ ?) ^  o5 ], Q
可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
4 e) L6 K. Q6 U/ t5 P& E6 ?, J
" r3 V# Y' G) ^' w
+ [6 Z# h3 n: {% H& |- _我刀好想試下幫人含
, [/ l9 e% W/ e
甘可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
# w% Z" L' Y6 a* B
) l: k2 T" d; `/ X' H8 N3 V, E$ F7 ?* F
我刀好想試下幫人含
  \9 F6 m' Z6 l: P# M
我想兩個cd 互搞

引用:
  c8 e3 r4 A6 q- D4 c我想試.....
1 z: {2 \8 E- W$ H. r: C; D0 f睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
! n/ t6 F3 v+ k5 |5 v5 Q7 G" |: i
pm me

pm pm me, ok?

引用:
原帖由 梓欣 於 21-3-2014 23:11 發表   
2 `' L% N0 ?- L$ F; R3 D4 P
. o7 S8 W' a6 ~% r8 `+ C0 p我想兩個cd 互搞
3 g: E* H! z; H' W# ?8 R1 [7 o

' J/ B, F- K; F' m& o2 gE…你得閒我又5得閒,到我ok梓欣姐姐又5得
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我次次俾人肛交/塞拳頭入肛門都是穿亞婆底衫的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未試過肛交牙,口交刀未8 i* R+ A7 h" \
暫時仲系處; Y5 C0 X# q# ^9 E" Z; r
如果破處我刀想著女裝
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

goodgoodgoodgood

冇試過/~\ 點算/~\