嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   0 D5 {; d0 a& H+ c
- u9 a$ @+ P4 h
7 Z& B7 a2 Y+ C
男人是很貪心的0 d1 K+ k+ Y# q, Y
初時帶安全套,2 ^( W' j" y5 c3 J+ [
之後不帶外射⋯⋯
3 R0 h4 C3 r5 q日子久了要內射
4 i) v  n6 s; @8 n8 g( u1 G4 W- p; O! `
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
. R; ]! B, b2 J/ r1 G) n' ^" D: h; i( |2 m! Q
; }  R  D5 `% {& @, j& Z  f4 A2 L
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
1 ^' c2 a7 u) H/ Z& Z1 g6 l5 O
, E2 c) F0 W' G) D& ~0 o
正呀,我都好想試下

+ [7 v+ ?3 N5 O/ L* d( w9 R, L* u( K: k

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
9 I; n& G1 [: r7 M
$ l6 ?9 e0 X+ B9 V係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
+ P2 }* H& P( ]# d: f( {
/ X- `+ Y; `6 L% o" M  v! I6 c- \! U真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   3 E4 |7 P6 c: z1 [! D
  x. ^0 G8 k; a+ X9 ?
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
& r/ h( ^1 g& ?1 S2 Z( U$ S  ?
6 D3 |6 O3 o. f5 L
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   3 G1 `5 Y4 o4 ]- ]* z; u5 ]
* H6 a# O& m2 j( P
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
& t: L+ @. D6 v% V8 r  q

- J8 w2 r8 Q4 J! A7 _( e3 i0 B  c口中出,和內射; a4 Z+ {0 w' v6 O6 T- l
我會喜歡內射多奌. }5 ]* C4 f& S2 E5 N
7 m9 q7 X9 G) _- ]: ~- u
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
$ V; |4 F$ V+ }* _之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
" z* p* K# q; H/ x3 J4 r  T
' S8 O% l- L  Z" p. r1 x8 b6 _# S  o' U4 X" b' ^
正呀,我都好想試下
. \& r  P; X. q: [$ c
: G5 w* n# D$ P9 F/ u
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別  b5 ?, j5 m5 |: Y: H# u; O9 r5 b" p
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯" z- M8 i- J$ ]" P
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插" _5 U# s( F* K- }& K/ a, s
其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
# _) _) x% `% ~* T
0 B0 l: X2 A! _# V  u4 }6 z' _. l3 S; {( q+ y+ `# @' w- Q
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
  v( Z3 l1 h  i0 j/ R
$ w  j6 M& o3 @4 w/ Z
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
0 D. D. e# p  J
- B1 a) _, ?4 [/ A- b( n0 O% G, U0 J+ T$ I" \
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
; r2 }+ Z( i7 S: j& C: }8 k3 M( q
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
) u$ Y0 x6 K, }" o3 V. m5 D* W5 M$ s* w
: z! M! h: ^* L* {1 Z
真的十分激烈
' `5 j* _4 ~% G
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   4 e1 m* U, ^! Q) E" I

2 G& B1 M* ?: Z; q2 E2 c& C+ Z( @0 |* h6 j. C2 T2 z3 h
帶了套口交,我和他也不喜歡
& l) C' ^0 M& r' X& s: q4 X0 D0 ]
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖- h" \, U% m8 s; e, p+ y5 ^9 L0 z
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液- `( u4 _" X9 f; ]0 }% J4 F. `0 ]
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   " x0 e& A* [( ~  E1 B& P6 G7 N

; T# h: N2 W  @0 v8 S" l& U$ W) z* C4 {
我只喜歡分泌的咸味
4 u. S' g5 l4 ?5 f8 g* _1 a0 s
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
& J5 z4 Y* h9 u, k5 ?% Y8 C$ ?
, ?: w+ u  W% w7 @係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
5 v5 `6 }( f  X0 o$ \/ z7 `- a

e3 C2 F- X7 [) R2 q$ v4 q相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
* z2 T0 c' }, Y- u
/ T" p1 f' F4 x- n; p係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
0 p2 H# P0 ^: x: _我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
3 a/ T: m+ N2 l2 @# ^所以我都唔太鐘意戴套含
3 Z* ~) Z- [% ^3 i: U9 L3 P! V! T# ^5 h& R; ]# @% P% t
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
, c3 u  ^; D3 ~) O& t5 G6 R- [% P4 c+ v
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
' X, s" ~, i6 N2 ^7 B% W8 c& z1 S/ P3 U8 ]: p
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   6 E, m& k( G4 |/ o  Q2 V8 B" z/ {
anybody love jb
8 `$ h, R/ D5 n; n

8 i1 R; c/ N1 @口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   8 Z0 G- q, F  o* Q
. v* m& f7 v2 ?5 S9 _9 b
& d+ n3 {& I7 j9 Q0 y聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
& ^& C% c5 \; ], d! ^. _& D' Z' E
" q* v' d4 y: x( ^" Y4 `/ x" O( U' ?
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
& s5 u. C1 Q. [我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊