嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

萊卡緊身衣

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔知著o左之後仲睇唔睇到o野呢?

應該睇到少少既
% R, s" _& u; O7 I( }6 v但係會唔會著呢件緊身衣去游水?

睇到, 不過矇矇地

依個係咪樓主來架~~~

這..........該怎麼穿捏?

緊身衣舒服嗎??

會唔會焗死架

睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:33 發表 2 m3 {  z  X" R3 v
睇野應該得,但要搵人幫你拉拉鏈!
0 M. Q  z* }( Y- W: @
9 X2 y1 @5 f5 d5 M& N2 r應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 17:17 發表
& c  A" C% W6 x$ S( O1 E' |* I1 s4 P0 i, \5 F

+ v- U+ }8 Y" q5 O# G應該可以自已著可以自已除, 只要用條繩扣上拉鍊頭就得..
: N  _3 A+ c, i% G5 ~2 \! u

2 Y3 X4 j, K9 F如果條繩斷左咪要搵人求救" b/ a4 S0 G* c) V1 y
好大風險喎,哈哈哈哈...

咁黑仔都冇計啦..
8 s: `5 ?" J( x) K" R  x! Q
# G4 w% n* l2 G其實除係冇問題,大力d拉開就得,著先要用拉鍊啫.

咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊
4 @4 _5 Y/ j/ Z1 s: Z# c) i/ G真係幾考功夫

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 01:38 發表 - {8 Y: G4 A  @- n- I
咁又係,著果下要擝到實哂先拉到拉鍊
" p6 N6 c# h% ~7 g  E真係幾考功夫
% V7 E: R* \$ o- P
0 F9 U$ o7 U$ f) o當你買咗試多幾次就冇問題..熟能生巧吖嗎..

著去潛水真係一流

潛水衣亦係my favour 之一.
% }# s- H0 Z7 V款式好多好型,而且可以open地著.
; J5 f7 L3 @) }0 L  J+ ~, _zentai 就係私人時間先玩啦..

反而想知....抖唔抖到氣架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-26 03:10 發表 0 X% l# A2 Y* [% U
反而想知....抖唔抖到氣架
5 p- Z7 w$ i& G3 M* ?. [3 Y; A$ @( t" @( m( p. }. P9 z
睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.

頭套萊卡,其他PVC咁就正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-26 23:54 發表 2 n4 X: w0 c2 y8 o7 n0 T) H1 k
) ?# G0 H. A/ S. S

8 d- _1 r/ r/ }/ r# p: n2 T睇料la,lycra就冇問題,pvc就要開窿,口或者鼻啦.
4 d: X* e& ^; o  P. Z
即係, 如果係lycra既話
9 v/ l$ Q7 [) ?) l2 L6 `1 Z& r" ]著佢全日, 既可以睇到野
8 k" f# g$ `) e8 x6 Q; m3 n' U+ _+ \又唔會抖唔到氣, A3 o; s6 p8 C9 t$ w7 |1 B) m
亦夠貼身?