嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表 : P9 P! U7 q9 w4 B# h$ H- s
頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
; x" x  o- [' D+ @& R1 P* L& s
7 A% `. V0 Q# g# p8 l; j
係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.
" V# r& g8 @& V, v" y% {7 F# f8 `; `
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表
& w+ P. `% p# P, i$ M
6 N7 I/ w0 w( G, D, ~即係, 如果係lycra既話
2 C) b, C* Z1 E) O0 W9 m( g著佢全日, 既可以睇到野$ N' ]" U2 z$ Z- @" \
又唔會抖唔到氣
& E1 A+ G% m+ b4 Q亦夠貼身?
# ~9 i) x' L2 l& q  }3 S

& S* V6 P$ e: W( z5 R2 g我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.
# F! U* c! T. f) C多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表
+ G" z0 I, V% q( l5 X7 {/ Y應該睇到少少既
+ ^1 ^' n" p6 D0 f8 ~1 K  a" u但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
5 F9 z* o$ {$ b/ d0 _. C; b, R- X; D' I3 l3 X, `' v

4 l: S0 ~* ~9 P( h$ f5 R! g@@去游水...+ u8 B; ]" S: s
倒不如去潛水啦....
) R, ~3 \5 I: b; J實在好似潛水衣..' J* o* \) L1 H
但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表 9 I* Q0 G3 K. [# w# w6 P3 N
% U: r. N" \" C4 g. j* B- K
# e$ ?. }  i9 T$ f2 A) ^/ o& w& v; P
2 W( n! E. R! q/ g7 X
@@去游水...; J$ d3 x7 @% x
倒不如去潛水啦....
$ X* R* k1 X0 v( b" K3 H$ s% l實在好似潛水衣..6 ?; O1 p# f  w) Q
但係咩都睇唔到...好咩=.=
! x$ u* D3 `9 A+ r/ q; p0 o; a
1 A" b% z8 |. U2 Z  b其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表
8 ?1 ?! q2 z" d  e
4 f9 y0 v3 @7 o+ m3 {- T" ^) Q( B# }% R! }% i* _& f2 ^9 \8 W
$ [  V; u  G! f" V4 ^7 @1 k

2 d3 @! F) p  p& a& I8 X, {我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.' \" g% J& g7 n2 t
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
; m1 @3 w, S& K) I. M3 c
5 Y* \) Q( A2 ~4 K
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢6 L/ Q6 }( u$ e# p
, i, M  S8 e! L" E% B$ u
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表 $ J5 x% K9 q$ u
' [4 g7 c, g2 r4 b! ^) t

+ t1 Y: X6 {0 `8 [) G講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢
% z- K' [% G: ]2 v
" F3 L; R* q) B咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
1 O9 I* C" |9 e+ |
5 c# t/ P: d6 Z% b所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表 2 Z- B# B- r1 x( i6 R
開個眼窿就失去了全包的意義了
' R' P% h  j! C8 q) r4 m) H& t# W3 k$ b  ]3 `6 F- ~. x1 I5 j# g9 L
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
' n7 l7 ~0 }3 K
7 u, |0 R9 o% A[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-29 12:03 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表 3 P3 L# j2 f8 F6 h9 J7 r2 }" t

; `/ ]  `, f. m  t% j* B; P7 o) |0 ]+ j3 _1 d
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
, T' E  ~7 R0 e0 M5 u睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表
6 `) j) Y3 Y; c, f9 P+ ~1 u2 i* J0 C) B) K: n) F
睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
+ Q( A- y- @( p; y, u( W
- U; H$ \; {& j$ {8 u% z3 u
3 {4 l; Z% Y4 `5 ?% c% q8 ]
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦..
% v+ y; i0 b( }( H- M% a8 Y+ r仲有埋double enclosure添..  - t9 y+ d% R. b; T6 W  v/ [6 E
7 f: {( z7 W  ]1 z' M
又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
8 o+ H& o  @( w- }
: C9 i8 }8 v& x3 K/ V5 Q* W+ S..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表
0 n6 }& o: L' I2 o/ a  W# q/ f' `* H

' N' c1 q5 Z; \# I2 U! x6 E7 x, k( j0 A
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. ' Q2 V/ H5 u6 k9 U
仲有埋double enclosure添..  4 k0 M8 W" w& H4 L1 T, W

, d  O- ?" v- _& o- Z1 _. u又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
. r: a# n" q$ b% Y, O( r" Q& |. D
! {8 p" }) \: p/ O1 {# x) ~& J..得左  
, C) y- D8 t& R$ P+ T! L* r
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表 # ~. p( @4 N6 V: D& _
  S8 b3 g9 f% t1 c6 M" K. [* z2 \% P
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
8 w* g0 A- |$ V' Z6 X% O. n. Q: P

, N- E5 X2 L2 z# |  J& Q. {一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
3 s$ V1 j% o# }5 ?4 ^1 i; T6 m8 d
( a$ h- }4 a7 g
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
3 M7 k# G. I( q5 S3 _  e! F1 O- R* s
但點先買到呢???
' u' }) x! n/ k% H! _4 N唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 9 g1 b" l: B% T" `

- {) E2 p) M+ ^. z' c9 `. \但點先買到呢???
, [6 U! q7 E8 N' Z2 u% F唔識睇個web
& p, u3 T* F- D" T2 @& \5 [3 e$ X+ l$ b; u4 ]
咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表
1 `3 @* C7 q1 [香港無得賣咩
* K* r' n0 \" P% Q# J
0 I0 n  \8 l7 s2 B; ]( j
唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D
  Y' Q& g+ d! b. _' X# @% i膠既焗到出哂汗都幾辛苦* x7 L4 f3 I* J. V+ O, m/ K8 T) |
不過小精靈要限制呼吸) J; Q5 O1 x! @- Y% ~6 w
所以都係膠既會適合D