嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
1 A  l/ F# A' Z: r9 b* X
4 Z" c' Y) P6 D; R; H  e+ s3 P* I8 Y. h* |
男人是很貪心的# f) |* j1 S, v+ }0 ]7 f8 T
初時帶安全套,; l; f8 ?- `3 {. p# G
之後不帶外射⋯⋯" I8 x+ D- T/ x6 X6 |
日子久了要內射
; m$ G3 W) V/ Q) L( Q都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
0 O+ x  Q: F( [" n
0 I8 S) T7 G# f  f! K' T/ J- Z4 v( N' M* O: E
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
7 c7 G# l' I2 Q! C' v' ~
4 o3 M7 a8 e: l. q" ?$ |正呀,我都好想試下

3 Q0 z: w# \1 x1 |% F

' H% D8 R( u  F. N5 s) E[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   * S% |+ q, e5 ]" m

2 q7 j* r2 L# q# A; U係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
6 \: A1 X! \! h4 g) y$ h
" |2 K% H$ Y% L真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   8 N/ {- f% S. N( ?% @% o$ V& j

$ J$ @" H4 H4 B6 ^) k無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
/ G. l! o4 _& F9 s6 S

. f5 U" B8 y5 a我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   + j$ t" i+ t  o' O& ?! o& g

5 ?8 p0 o" W1 D  @+ P都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
) N8 K  G, n% e# R" \( s: P; Y1 A+ ?6 V3 M! x+ [/ ^
口中出,和內射  B' M' r* k9 a
我會喜歡內射多奌
2 B. M" D* o) a8 u$ K3 H  r% k
7 U, A0 }/ X5 ]7 e9 L/ E我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
7 W$ m/ L  m. G1 G之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
6 {: M, G- O9 C. b) B  Z9 N
; G* P( Z2 |& _' P  J% b
3 M) ?7 p0 X" H' v; D! [7 v7 \正呀,我都好想試下
+ a) K6 b5 r6 @- o$ Q* |
2 l* V' B9 q! M1 s$ r3 O男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
% A* f3 V* v6 ^6 d# N4 `興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
0 Y$ B9 T; \3 e6 _$ E/ d% _2 ?他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
- W, S: G0 S" t! E' a其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   ( r. J, c$ f4 z: C+ T# I
) }4 m" p7 o+ L

+ e9 Y- i" M2 K( T" a如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
! A& u  m; j4 \. x, Z$ [2 c" E+ i

6 Q# `# [, p! `( m6 k帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   8 A9 y: u. p* {8 f4 g

6 P! L* i" ^) s: l8 }% H7 p4 {  Q
1 A  {- x8 z3 x0 d$ Z$ E6 ]如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
) V8 t& Y% O) U/ |8 ]
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
/ o, H$ _9 y5 Z. {" d, Z4 t6 ], L+ `+ H. \% l& h: T8 X% Z* M
- J  {. W; ]! G7 p1 k8 A' e
真的十分激烈
" w7 X( {: |7 L/ |' g係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
8 j# f" @  K3 y
5 I6 g- A; q7 v3 Q" X/ t- n% F% G% m; ^5 o
帶了套口交,我和他也不喜歡
6 P7 O9 F) a1 ~* `係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
0 j# j# Y8 L8 ~# r& |7 A2 ?, L7 H我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
' V# u0 X  s0 L1 L! a' e所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   2 x9 ~3 f8 t2 c1 p8 }# `

6 R1 B2 W& E) Q, Y7 X
' h- e. b( I9 C- V8 A+ B我只喜歡分泌的咸味
0 b# @- U% u/ `$ p
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   0 U, A. `; Q$ `3 E* D* D

8 f' W/ e  b: t! ~係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
/ m, y3 m2 V8 Y4 v4 ~( i8 D$ w- {+ A+ I2 ?1 g; h6 A
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
& t$ e( g( \+ |# {! b' |5 W8 m1 m. n# `8 D+ e
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖+ f3 G; i- p$ C/ A7 m2 K
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
. n' d/ `9 k# j; V, _/ m7 N5 {所以我都唔太鐘意戴套含
; G/ V  K* }/ ]# R
" p- G* Q4 d/ ~5 r3 ~2 u6 h7 f# N3 l5 c喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
/ X. M- B/ j/ d9 g8 R! Q* r2 d, ~5 b! n
- W$ E0 S. W' p6 R7 B- @1 Q3 Q我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
4 O2 ?1 A" h% ^/ R: y# [: ?. p
5 C/ n- `5 {' L& H: N; \
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
8 ]: {5 B  s% Y4 }+ ?' lanybody love jb
+ R! k) k$ ]2 l. |* s& d0 K) K$ t7 ~4 W- V7 \& b
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
0 l  X$ b( p* k& [- t, N- L2 Z3 _
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
- c& \3 _" ?% u; @
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   # z8 d2 s3 @' k& L1 q4 _! }# x2 D

+ Z! C* p% i2 n6 ?
7 T  `: u: U& A* k( m相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
0 [% H6 r' b) t$ w+ c
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊