嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表
7 D. a; T1 j) z頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
3 B9 }( q: |! R/ l+ P# j; y
! r! `7 q4 X9 a$ [- |/ X
係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.8 c. k2 N, t2 I/ U1 Y0 `9 N, f

- r' K0 m: ^3 V# [+ \" Y1 S
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表 ; a7 I$ \& p1 M3 y% I

y; ?9 h* e7 T3 G8 ?  D即係, 如果係lycra既話) q  }0 O8 x0 e" k$ y3 k& u
著佢全日, 既可以睇到野! r6 i. [* ^3 h: `7 x
又唔會抖唔到氣
0 Y. q' o8 p* E$ }亦夠貼身?
+ H! k& l/ a4 o! b4 Z2 a  X# |' ]: z
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.
: h# b/ y. w: q5 y% m+ C# e多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表 9 \& `3 \% ~7 t- d' S, y
應該睇到少少既
8 a3 F. t% M/ M" `: N# V但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
' F, |: o* A$ x5 `: d
8 v3 @* A' L* j( y$ G" p4 P. I' k0 T) d
@@去游水...' Z6 |$ o' h1 |) W9 J$ |5 [8 b% i
倒不如去潛水啦....
# J7 h! L! p! L實在好似潛水衣..0 a# Z4 B" k# A9 S, ~9 R
但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表 / v7 J- |' g; S

# o* X& R& F! }. `$ k
& `# r$ H$ ~% X& n2 `1 N1 ]
- g' z" _* i3 c+ s7 P- k1 N@@去游水.../ {! i" r- s) P/ G" N1 z, L
倒不如去潛水啦....; K2 W8 K% w+ M1 K( f4 o' J9 ]
實在好似潛水衣..
9 h' z) a1 S/ R; k, G' w但係咩都睇唔到...好咩=.=
) _' W  s1 `. S7 O4 r) M4 x$ Y, Q
1 ?* G& d. K, B" z+ F7 F
其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表 $ f; S5 K; `& B, X

5 h/ l/ e$ o- q0 D! s9 W! r, Z# a, W
$ J8 m2 n* `3 ?' X5 ~
, G9 L4 i% j$ ^2 h; W! _4 g9 z/ q& @, a# u! P
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.
  s3 `  O0 v: t3 X+ k多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
; u! r& ]7 N9 `! N; q7 Z7 K

" w0 ^- n* X7 m" S8 m講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢' U/ l, _; j$ i3 S/ {2 X
7 K0 O# r' t: C+ ~0 J% }
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表 + \+ e% ^- E. Q4 i. h5 `# P4 H$ K

- [9 ]$ m) ]& V/ s, P% L7 q! l& e
; Q0 z' D9 O0 Y講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢: E! c, z( K# ~9 l9 I% ^& x

9 H& f4 a  V- D9 x( u# q& V) T' x. C咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
0 b0 P( r1 m- M% t4 `' |' A9 m
' r+ l6 b. E! v" Q7 w- A4 I1 b( t所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表
/ a& }9 Y8 y& ^- v  O& L& C! e開個眼窿就失去了全包的意義了
4 X2 [0 V1 V) n$ i( Z/ n# c- T2 ]! T
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
' p* d9 O% ]1 X4 I. \8 }# j4 X- \, w4 e" Y' ]- S

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表
' ^4 ~) p% ^9 |) D( `2 o; u
% t  _8 C( v8 Y7 `5 C4 B: t- j0 g- ~) t5 b3 z; T% o* A
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
# z. t6 ^6 s0 M9 O, y2 @睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表 , A. G: O6 ]5 k2 R5 c3 I
* z2 X0 c# a/ j; o
睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
! P. ]0 G, M' }  l
, t! E" G+ l2 X9 C* I8 `4 j/ [: Z% I0 I6 C: D8 ]3 Q4 R+ ~/ U0 c
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. ! N7 ^' e- r  h- D  O
仲有埋double enclosure添..    e2 D/ p( E4 l6 p9 o6 j
9 H* N2 H# L0 Q1 h& |5 v8 U
又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  2 Q7 w( P  O. h* L$ n

) t" E, q, o. M4 ]) d8 H3 O) J..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表 * s3 ~4 s; l* ?3 [3 u9 m. J, y; s

0 }9 X0 ]0 s- t% R. ]# }
9 M2 Z& s5 }" _6 b& Z2 t" O
' {* o: Z' b; t3 A1 r  @- V$ T再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦..
4 `8 R' F; y/ k) X仲有埋double enclosure添.. 
# Y' p( V$ m  x. V4 {1 U* O; v
' I/ ]5 B4 }7 y又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  ! i: L' ]& z/ n0 A9 [9 `

7 Z0 a3 q/ |( b; V, f2 h7 Z..得左  
9 H8 d: t6 F- o$ _2 O" n' `( }  Y3 ]/ C買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表 3 Z/ h4 [+ i8 ]- s
2 p" i4 @0 d! K* c
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
" U+ ]5 K3 H# n; ^
1 E% F) u: c( o; K  {/ I/ x一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表 ' @  f9 N# |) r- K% {

& |2 @- F# z7 b8 `1 c, F# S+ n* H$ O) S. y+ L
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
  @' T" Z( x3 t+ L  S" V但點先買到呢???2 }  T5 g8 x6 Q* H
唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 " S# r. K, o- H

" A! F7 s6 a! ]& v5 e1 P但點先買到呢???, m" S( ^: T9 K6 _: r
唔識睇個web
: F7 k, [2 [7 h1 T

+ l( Y: u* _2 A咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表 / m! b/ h9 T& a
香港無得賣咩
# O: k& W* y  z; K9 Y8 B, r7 }$ @
. t9 t9 Z8 h$ E5 H唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D
4 L$ u" `( J9 a" {4 I4 O膠既焗到出哂汗都幾辛苦
, n+ e; {' D7 j/ D1 e不過小精靈要限制呼吸" l# O: o% e7 M0 N# O! \  ?; b  U2 ?
所以都係膠既會適合D

最近訪問的版塊