嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表 ' B8 }, m* `  Y$ o. N' c# x1 I) }
頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
" Y/ v, l0 ]7 w8 x: j3 g1 b
% P& @% K2 J, Z4 G0 R4 ?4 V; e  H係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.. M4 |1 p, y. z$ b, q( }% f* B/ _

" I) v/ K' |: f, {6 s- `
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表
) @6 K4 y$ j4 g/ v, F. f" m! w$ s
# [( K& H1 M6 K& r即係, 如果係lycra既話
' {+ l5 g3 U0 J, l) j8 J著佢全日, 既可以睇到野% d3 @7 X! \2 H
又唔會抖唔到氣0 D$ @8 ?$ ]3 ?; o. Z
亦夠貼身?
/ O6 S4 ~1 G6 x. a% @
0 \+ T! l; y0 b我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.7 E1 y! p) J& d5 x2 M- x- q2 o
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表
( l. V7 Z7 n2 z# m, o) P( @+ E應該睇到少少既
+ {6 J; h% r) r但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
9 v8 `: g' ]0 K3 |  q/ F  }! E, D
: K8 w% v6 n. @0 D1 Y1 i

/ p$ a) G8 v- G6 B@@去游水...' G7 F, \3 R' |2 `+ `
倒不如去潛水啦....) O5 C8 C8 l9 G% G" X& i
實在好似潛水衣..8 e: I' x; m* x0 a1 C, P
但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表   o; i3 K8 D, B  q% p! R
) f5 W/ u5 Y* ~+ `  d1 ?# Z" G8 y. K

6 Y( ~5 g. h: ?5 L! s
- M2 e4 s9 c' n! w+ g) [$ t/ N@@去游水...
. `) F: o9 \8 e9 C7 W倒不如去潛水啦....
8 `7 r5 ]( I; W8 S0 w# {實在好似潛水衣..
) I8 r1 }0 @4 ]( z& G但係咩都睇唔到...好咩=.=
5 t- o/ \4 G$ S$ r. M4 l5 j
# g0 n" |- {7 \3 ^' T其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表
, M! l+ c. K" P1 i, a6 |4 f; f9 ^2 u% M( v6 V
9 F: r# R# }+ {

0 C8 c$ q" c" M, n. y& g* |. ]( c. ^- U+ {5 c9 \/ h1 e* S
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.1 J  F7 [% k- l
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
9 H# z& h* u; q/ v" H2 x. x
' k2 `6 I0 O* D' W
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢! Y3 x3 g4 r" I' a

( t: R+ F1 E3 A5 f! k4 s咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表 * `: [$ m3 [, V1 ^- d

* b9 o8 ?- E1 m
* ~" v; T* F% w. u講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢9 O+ [" j+ b: M! ~' P

1 g% W5 |& C0 ?, e: w& P咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
: V2 m$ b; j2 e2 K$ c" U/ a  e7 y

4 d8 g$ r4 f( w. x0 u所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表
! v: X7 z+ d- T* @2 ^( @開個眼窿就失去了全包的意義了
: M' h5 Y2 l/ ^5 j5 W9 ?

% I8 [2 h1 W, b, j  E! U當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
  Z6 w. h" t9 `- L
( r& q& f; Y4 R- O( V2 p  V[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-29 12:03 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表
2 p% T5 ^4 m0 e; [6 P3 ~' T6 O
" o5 C6 U* V7 N6 X  {% E0 l( R! t& \
當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
7 Z+ U8 A' M8 d2 F* |睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表 * ]( e& S) t0 G5 l
5 x# y" y. k7 O) s
睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
( J% \" z! q: [/ x
5 u$ b3 n5 c( N' t
) O) O0 s4 ], t+ z% V4 M再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦..
# h- Z% e# y! K) y5 o' O仲有埋double enclosure添..  # v' K4 A7 H" C3 n
8 d+ w5 P4 `9 v0 r
又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  + c; e) m3 Y; t) g4 {/ l6 Y

. y! R8 T3 o0 |( Y0 N0 a# k1 F  {/ ~..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表   q) _+ t  h& `7 I. `1 G% }
5 W+ V' i/ \1 I: v
/ l  p2 q8 e# c. j3 t8 ^4 r+ h

. u; P2 r" O' T: T) y' k* w, ^& C再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦..
1 ]6 o2 }2 k2 Z  @仲有埋double enclosure添..  9 B) K+ C( m2 K) }+ m" z& I

# ]  g# C# ~% e+ ^, U* x  m8 E又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
6 `  f+ u* D% f3 Y) \/ c
: ?+ t8 G% L+ ?+ E0 U..得左  
3 s0 D7 p- G: k; |/ K
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表
3 S8 V/ Y# _6 h" f9 v' J
% \9 T' K* t) z  F買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
! _- s& P! l% y4 m2 K5 Y! `# u- [& h2 C' `& L4 ]1 L
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
% @0 t4 G4 G; @' Z2 W4 {- r* z5 G
; E& ^. B1 ~5 a1 U! M
  }+ l6 M8 f9 n2 V一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
( K! |0 ^/ f! i. Z8 [% G
但點先買到呢???- U6 }, h4 G7 y6 C* ?& N- g
唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 ' O, N  C: d. T: f

4 @& m7 m" Y3 Q- |2 ]但點先買到呢???) c7 x+ P  I0 W; M' h. ]% K
唔識睇個web
$ y* d! X+ |8 W; J# V
: P7 y; ~. U! Z, U; v咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表
' Y5 h  K. p3 h# B6 d: r, U& w香港無得賣咩
4 D- M) f; @7 E0 K6 c5 N

1 K2 [5 K7 r% S6 a. K; c唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D5 ]" N. r" n) m. M. `% {( b& v
膠既焗到出哂汗都幾辛苦- z  [: a% n! f; B+ T
不過小精靈要限制呼吸
$ ^  ^$ Q/ E  D# C所以都係膠既會適合D