嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   + I1 ?0 ~* X0 _* X: [1 o! W& J0 W
唔敢試 4 Q# {7 A0 x! j. q9 Q  u
一試可能會衝破左心理障礙
1 l' C( K% H* m/ ^7 Y
. O0 u1 A/ k5 g  o4 G7 c- e只要不在我口射出,就可以" q1 V' P: A9 e& V  E
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   ! h6 n$ r3 V% I- S

5 B$ H# J) P1 N! A3 w* w+ l) @# x- K3 [0 U
男人很喜歡含完, 再插
1 a7 [% S% p5 x& b; D4 j2 h, G你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ; H* m' j# f) Z
唔敢試
% w; r( s) E1 M9 O一試可能會衝破左心理障礙
: r! I2 c- k* D6 R* P

- K* N+ s, s' Z. g! |; V; K1 H5 {  Z  U7 @% w3 I
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
9 k- H3 Q3 D* g) c
- w' l1 S8 A; J& s  i你真係太瞭解啦
- z% r& W' W3 U& S7 i- G; {
+ J$ j) U4 o8 R5 U
我男友是这的9 M; s0 |1 i& P5 \9 i) O3 v9 z
喜歡我穿著各式衣物,& C( Q. c6 r/ L/ @% d, o) A5 z' @
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
8 {2 t8 {; `$ P0 a
5 b5 E+ T) V* n: i6 w* p0 x7 w- A& s0 c) x% Z9 e- _; o7 l; X" v, P
# b% x% u  X+ x3 i1 X$ @! p
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
5 [$ H! r; h5 t5 n

, o; l+ L* E; ~9 J當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   3 U4 U' Z# [) h7 y$ A
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
, k- ?* J0 Z( M6 ]3 r
! X7 G& V5 A; X2 u$ ?
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
6 x6 g0 g6 |1 @3 j/ a" E有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   4 a( I# p7 O' M( X1 e( _6 c0 K
% ]$ D1 X  A+ C! x' p& G/ W- E* m3 S
2 G  N4 |& f; ^, U8 O# l" b有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
9 Y( @5 E# S- ^" k# i3 |* ?1 A. P幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
, d; Y8 T8 a$ L! g有人要試嗎?
8 y) }5 E8 ?+ k! ?! |! t% C6 ]# `- C1 q0 Y/ T# n
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   5 p3 j7 N( {+ Q5 |1 Q
; ^: O% S5 h! |" I8 P5 E" Z3 J- J3 v) O2 N& q' l
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
7 O0 J0 [9 e8 C9 L# V+ W嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
& u1 i3 A' v5 N

2 K( [0 w0 w0 Q我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人* j% J5 O' u6 j& l
不過比人含開,有無人想幫我?* p6 g: y: `% d
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me