嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
. _: V& \5 }, Z' d5 x+ ?' X; `4 ~
* U! \7 T- i9 y- @/ T
男人是很貪心的
! d* l& [5 }# T初時帶安全套,
' J5 N' l$ [- X0 f3 a之後不帶外射⋯⋯. m) e  h  |# \% Y! W
日子久了要內射
2 E# b. ^$ i+ J* \  v" d* }4 s
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   : x  z* _' y+ e
* p/ d) ~$ a4 Z4 S7 @1 H2 u: \
% ?8 M1 y0 b" C
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
% U3 b% g. H/ x' M1 h+ F  m1 Q/ Y) B
  p% \0 m  L9 `* H3 x* ?/ V" a
正呀,我都好想試下

' w$ `. G' B0 X2 @0 n' e3 a( l

, w0 A' B% S& Y2 j) e[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   & N$ M1 g3 P- o% J( P! O  [
$ e; T- |/ M2 V
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
8 v. B) D1 C- j! r# e& |' n: I; |
$ p0 m  H! n; ~  [0 n$ H真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   7 x$ c* c/ q' B0 k% h  x
& ]' p' @8 F$ U6 g1 c! D' U, K9 u
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
0 r7 w$ h0 a) o$ K3 h9 \/ B; H# G# d- e* Y9 b$ H# Z* w& f) l* n) N
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   ) c' }0 U% m- w, _

Z) T% z9 c( B3 |; K6 k; q% P6 `都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
  P' {6 _1 Y! m( `: e, w- N
6 a1 F" ~# @' A9 U* k/ G口中出,和內射/ j( a6 j' Z" L2 `+ `& h$ L+ _
我會喜歡內射多奌) {: U% l1 J* e4 e/ h; g5 H# ?

7 t6 j+ q1 Y0 n: y- Y我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
/ w4 N* V: B, `; }之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   0 r% l5 x# H/ x( A' x
3 z% e- }/ {- S

9 X' R7 z9 D* Z正呀,我都好想試下
4 M, U& j& ]* S) {% w' T4 D" V  d: h" G; q# u' P3 o- Z
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別) e: C0 t! L4 X) h8 Q4 T4 X$ e' R+ ]# M
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
4 e/ q& R8 Q8 f6 n/ Y0 x+ @! C他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插6 ^- ~: s  _+ Y
其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   $ G+ Q) K& Z  {0 e4 g

' x0 }: ]% A6 D3 `/ H
7 k- e* v5 ]  a7 G如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
7 J/ S8 U& k8 _. N  G( l
6 x9 B2 H4 Y1 g& e. E6 \# Z帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
# W3 s' z- f$ M) E) p- T
9 I: a3 I9 y: q! S6 n# @* X9 o8 y5 ^+ c
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
# A" _4 \  @' T5 h2 ^7 }# w
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
: a+ d8 |4 S; q# w4 D
4 i. e! R* ~/ s% u- Z' ^" h
9 I% b* _# g# g4 d; T; [真的十分激烈
* @, m, n0 [2 |0 v. _( V
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
$ N. n9 s2 o  P5 N  N7 I' J- @+ X6 v1 R6 Y5 n6 I

) h. r/ ?( a9 Y( b: l: F6 r帶了套口交,我和他也不喜歡
. U4 p: \. K9 a; t' \2 J係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖5 w! w; u- b/ b$ X& E# f" C
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
6 g: D2 P2 Y; V) l( U/ D$ X所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
9 c, S) |  W' f6 b( i5 R- U0 C8 X' c: A

8 G/ n. P$ y8 @6 I0 O- k我只喜歡分泌的咸味
" i. V4 [& E* ?8 y6 {9 O4 l我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   3 R' H& T" `+ H$ {6 W, Q% p

& o4 G/ m; G  G0 v係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
% Z' K* t8 X$ Y  W. {& l
5 s- V, e& O0 M; u
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   % R: i, a! p! H4 [: f, {
$ O  R  S) F( e3 u
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖9 q6 R. `. E: x. F9 P  J7 `
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液5 _+ Z9 M3 p( h  u1 _- F. T
所以我都唔太鐘意戴套含
) H4 o: _% b! T" G+ j! _
) Q" b' Z& o# A/ h) R
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
7 M. W: V* z! @& q% U0 l+ S; b# b9 D
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
7 a2 e2 X( q% ]& s
% Y6 `5 v2 y: q$ a0 N精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
9 @4 X! y1 E$ Uanybody love jb
4 E  h# H5 x) `& F/ ^' P" U2 N
8 T+ Q2 H& W  U/ G# c$ I口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   4 _& K: d1 V$ F/ B7 l; B, w
# [# O% |& t0 p0 _9 p0 G( q
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
+ j/ r. ^) z9 X4 q$ I# }聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   : t0 L  L! m) A5 c

$ e+ @" ]/ r! A4 O1 `5 F
6 ?- F5 B# o1 d相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
7 _9 J$ s' T( ^& ~
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊