嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
2 [6 L5 }1 f( ~2 T. n! X8 y
  i. h) T: w3 [, U! N% ^- M+ r6 u$ [
男人是很貪心的
. ^2 [) y9 H8 e! t! P: n2 w* [2 M2 e初時帶安全套,/ u+ F( z& J; V7 j
之後不帶外射⋯⋯
4 T+ V4 u" y8 |/ w8 Y; f日子久了要內射
; U7 a$ ?" X% `1 f4 k3 p1 P: ]都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   6 D+ w. p8 [- U: Z- D

$ L5 ]6 F+ R7 m" F1 t3 D7 f- F; }+ R" a$ N  ~, c0 _: K0 j* n/ ~; ]
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
+ G; l0 S: v# `; Y) I

4 c7 c8 v& H8 {% L% P* A+ Y; j$ y" D正呀,我都好想試下

+ o/ I8 Z3 W$ F5 f6 j7 `7 U

_; g  r+ g, f: G' F! o. I[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   7 f3 H& z1 J7 B: \/ R; h
. C" q1 S$ j$ _- [- b2 {
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
& P+ M% k' D- s
9 q' q. l$ R8 }' _* E' N/ b
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   
4 q- U% N5 p- n' S5 W5 k
( J5 O, j$ {$ L: ~$ J無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
2 ~% o3 Q/ `1 V+ _" i, A) C

5 I8 H; {6 E* a4 N$ e我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
+ h$ v7 P3 W! P" A3 t' [9 c! Z% Q% Q; |  V" ~' d5 |
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
- }5 k  T4 ~2 B- ^

1 G4 E2 X, z6 N3 F2 ^* f口中出,和內射# Z5 c, E' I* u) A$ o$ w5 ?
我會喜歡內射多奌
& u- q' f: W( C9 |, Z9 V
) f3 @( S. _/ S# p3 J% P; [我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
' d% t7 y) s& p之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   * H# [; }6 y" d& o  K1 q

7 Z1 @* X8 {7 J0 K0 G8 I, |
4 S& L( O. j  |* `# j; a5 f2 W正呀,我都好想試下
3 I  E6 j6 V/ J9 Y3 h$ x0 C$ ~9 c( z' V+ L8 V  ^6 o8 S' o+ B
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
( w2 I3 b0 d9 o  Q9 ~3 t$ H9 y4 h3 H興奮,我通常不脫內褲⋯⋯: H0 d0 v! s+ C( k2 V
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
. P3 i7 P6 k( X. a- }其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表     n5 m' J, u: D+ \2 x0 ]2 b

* P2 j4 e" ^1 u( X  W. a  G& b; |  ]* b. a, i5 b" U
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
8 i6 I9 ^2 @6 e
$ B+ G) v9 W6 t% O% u4 c4 t( h
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
6 s: F# R6 I# E% P" ]  L  j  |) c, R  @
* f1 X) u* N7 k2 m/ E4 E) \
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
8 J5 q: ]) w( p/ h% X- o. s1 X都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   # z2 ~+ s$ E/ M
9 I' A3 w2 G* S( `( Z, T/ s( Z

6 @4 U" T6 r' o真的十分激烈
/ V) i: w$ {' P( t
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   2 Y% V+ Y; m9 `, \( q7 K5 M! `

- `2 r* F/ r5 i' p& b9 q. c$ Z8 ]4 O2 o; w2 N6 `( e
帶了套口交,我和他也不喜歡
' q, a2 ~* T$ L
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖, E% x* A0 [& q! d/ i. Z
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
3 v6 h/ ~$ X4 H" I* x所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
* \4 n. `2 U9 b6 @1 [( F! A( M* l
+ p8 V  i9 C' ^& z2 i
/ _' f# ]/ q- U: x- F. @我只喜歡分泌的咸味
# t0 E& E( m+ N8 i) r6 {+ g1 }我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   1 c9 I7 [" _, ?& e. H
) ?0 @" Z" B5 r  O9 Y. I3 o
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
3 _6 B1 f* S8 ]* k' B0 R

$ g3 u: E9 }5 }+ G. H相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   + B' y8 P# }4 U  p5 i9 u

: E! N/ E' k6 {% T% y; b係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
% p8 b! P4 K! d& I6 _% {% p6 x; P我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
1 u2 B$ \& U) @所以我都唔太鐘意戴套含
5 ?5 {3 F+ a% z- U2 v+ w5 s( g! H; ^8 Y9 z& j) G3 e
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
: a) t. J) g$ n% G4 R
- ^0 B/ B) H1 y+ c我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
2 P% l# h( Z/ F* [- w" B3 P% e4 f( c0 b3 m" B
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   + u! V% D! T. M; D( G$ x5 ^* m
anybody love jb
9 F5 {2 K2 g" C( a; B, a, Z

+ c' ~# Y4 X. ~* T( }- `口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
2 o" o2 ]* C3 R; h0 y# |: v
  S* A. _; v9 p, X我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
% m' S. Y7 C; F2 q$ P. Q聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   ( I: A$ _. K, K( y/ f9 \$ A6 e7 Q! d
/ h, W8 Y, z( Q# z7 ]
' c- E$ i5 r  }- W: Q% \6 P5 K
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
* q" }' n8 ~# {2 E
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊