嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 00:43 發表 2 e- Y5 D: W8 e
1 ]4 D7 X" a6 K& p) C2 s, A
1 v* U4 J/ t" m
PVC係咪笠埋個頭架,咁點抖氣
/ M0 R9 f  \- o4 _
4 M+ O4 s$ O! g+ a* j
當然係開眼或者開鼻啦.. 

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-25 00:50 發表 . r2 f$ ~% ?$ `5 \* Y+ b
5 D  j5 h3 M; W) B! B& G% [) [

( X  P# A, m# z) a當然係開眼或者開鼻啦.. 
3 a# t7 k* w' Q- h9 v" w
8 p+ |/ X2 G4 R: l+ S  u嗯,咁都好D,不過會好似焗桑拿咁咕喎
- \1 {( |$ ?/ v7 s+ p頂唔頂得順架

咪好囉,當瘦身..呵呵..: N' N! w( P: o4 w
件衫最緊要夠令同貼身..

Golden Lycra/Spandex Leotard
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢件都唔錯喎,不過金色就麻麻地

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表 9 o/ I2 j+ w) a
Golden Lycra/Spandex Leotard
$ C$ z. P" o- e# w2 y! E
呢隻緊身衣正到爆!% h8 J: \2 K& i' B
呢隻質料好過萊卡

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
; P" h; h! T- G9 ?7 ^Golden Lycra/Spandex Leotard
' O! t% t2 s( r- I9 Q4 j$ h, c1 r2 X$ J; i5 {% H, h  u) m3 t
7 y) k. X) i1 R
JGARY兄,知唔知呢隻料d令面易唔易甩?邊到有得買?睇落都係塗膠.., p$ m; h7 }3 N: p/ i
我之前就中招,d塗膠甩哂..
: N& H; }4 x0 H+ J3 w' y+ Y. a, J( f
& {. Q) D' d6 @. g3 g; H1 ~* [4 S) e# ]
引用:
原帖由 arson 於 2009-4-25 19:06 發表
+ z& P; y: B1 K; u1 q" |
: l9 I8 s2 `" Q4 T& y. W4 X呢隻緊身衣正到爆!$ }4 t3 A/ `$ @8 j  c$ D, A
呢隻質料好過萊卡
* c) ~% a' M& {3 x* h
, g+ @4 U! A! L" N呢隻料應該都係Lycra,不過我信有唔同質地同價錢,一分錢一分貨.

PVC? 幾錢左右呀? 我又有興趣!
- ^! j* Z0 ~6 v要淨係開鼻窿呀

MADE IN JAPAN,  Web Site - http://omosirokurabu.ocnk.net
  c) c3 P4 a# {+ a(我都唔知質地係人點, 我估和大陸貨差不多, 可能好少少都未定!? 至於甩色, 切忌機洗及要反轉件衫來洗) 而家我己訂做女子的長袖體操衣及長袖全身連體鯊魚泳衣

Do you like it.

I WANT PVC全包呀

Could you like it.

回復 34# 的帖子

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 17:45 發表 7 t& m1 \; S; h: R! _) h3 C
我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
6 K5 l' S5 H' k: v
嘩...咁好似買全包既抵D........

入面著咗絲絲感覺仲正

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 16:37 發表
% t4 L3 R7 a5 M' y3 o$ N5 eCould you like it.
* L( m( m* C8 \, V. {最好連襠部都無得開口先有feel

EASY FOR MADE LOVE

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 09:24 發表 6 N9 V, s  i; L
EASY FOR MADE LOVE
+ [8 m+ U3 ~, ^
又有道理!

成一千蚊...好貴........