嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
' U) F5 C; I/ V" b" G之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
8 e# F9 E9 L% P; L; _7 T

3 d- d- e# |  S* t0 Z+ a3 D2 ]咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎..  5 a  O; D- K4 _* ?
6 k( M2 a6 y' U+ J( p. O
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表 1 ~( B, }( K, S7 d
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
% `+ |8 S3 R6 P& k# p  V  c
3 Q8 N: @, t# ~* U4 h7 y
呢個好似廣告嚟,乜都冇..+ m+ T  b$ m# q% l/ m
, I2 R5 l, z# Z. q
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
1 x4 s) }0 |4 g3 h1 T/ j, x7 h1 mWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
: a( f* W1 T" z) Y. u' j, Q
2 A! m% E9 S- Y
呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣7 H  K; Z+ u/ g: D) A
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
; {' I5 P8 m$ a  _( ?, c8 u$ x0 JLEO LEOTARD
* b6 Z5 ], O# o' F9 E: @5 q0 D% m9 Q! B( `( C3 L$ U4 q
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 0 i! d4 c' M/ U- m$ W$ C
BLACK PVC LEOTARD
( }! I. N6 @6 }, L2 E3 s. [1 q

+ B. Y- x% V/ S) w& M
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表
! B- n7 d6 T4 V7 fLEO BODY STOCKIGS
$ R+ B9 p' E8 t" [# o) w7 u  N8 n5 q0 x7 K5 N
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 4 ^+ p6 T/ |4 O
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
2 I1 g: X1 F- _4 J* m; K6 O. @- `9 ?: w" S, V% m' ?
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀.." P# O- e  d8 X- l/ t3 `
  ....最終 9 s  l& e$ }( ]' {
; V/ O, G- J! ?
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 & R/ K+ w& y+ U& [0 s! N
上面黑色果件緊身衣% N: Q. r* v* e3 X
個女仔同埋件衫都正到暈呀
+ O9 ?# t, f2 S" k2 _' g3 c) K9 X5 N: a. d
呢件唔係zentai喎...但係都好正..  1 R, @1 e5 u2 ~9 K9 `- K+ B
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 0 t' P# Q8 t; t+ A+ ^& J

4 q) u6 c( d, l: t. A. b9 X; P
. K, C- _2 c$ u+ ^+ X" f呢件唔係zentai喎...但係都好正..  6 l+ p3 X0 d1 g! Y( ]" K& o+ H' @
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
! O9 s& v- Z* Y8 K" \6 p
- ]4 f5 y/ w: Y( [; L: _# w  |. {
右邊果張咪睇到囉- V: Q9 A+ b2 Y8 d* b% M: t' M. ^
不過唔係大特寫之麻
0 L& k; @1 g6 k2 x1 v/ ~4 M9 d發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相
. C% \8 O( `3 r2 L6 m; s點解佢好似無反應咁既
$ Y9 w! C+ K+ V& }7 L露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
! ]$ s: v$ T0 x3 S4 `" J* D8 b/ u% e
( Q7 a$ R0 I; O$ ~7 m# k其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 ! T) G. ^5 K) f6 w" h  p! V, e
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
6 r$ a& Y8 p+ i8 q/ z: o
1 g8 {6 z' }, V+ R' W7 y其實唔係露點,係'毛'姐...
4 O% y2 B) o4 s1 [: v

0 W9 P8 g7 z6 X3 M+ E========================================================================1 F( a: U- J) }9 L
7 f6 L' X: E9 ?% d- d7 Y+ Z
都唔算係側啦
) O) i8 ]3 e4 g9 E2 J呢區我管唔到架
3 I/ b5 J8 [% T8 d( [想幫佢DELETE,但我無能為力: m) `4 m; U' Y1 _& ]& t9 T
已經通知左壇主,等壇主搞啦1 v; F7 @) \/ l$ U! V! T5 ?
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
5 G/ t0 l2 [: c- r' l5 `$ t+ |( d到時大家都無得玩咪仲慘
: ?4 O3 G7 V9 j: q: c/ `0 A4 W$ _5 L8 p
但係下面果點睇得好清楚下喎
1 ^* Z- i- s  E( ~' L7 X1 ^呢D算唔算係高清圖呢
4 f$ ]# x' h9 o4 A0 E- S- b
; j: l* Z, W0 A[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
1 L+ f* s$ l; Z唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 * t, q. b4 T3 J, Z0 K
包到實一實又幾好玩
" u2 ~; m9 b, y& Z8 E. k
============================================================
4 f8 G# E) [8 s2 ?4 v: D3 E: T2 k9 f1 }, o; K1 R! ]. I* e7 B
最緊要抖到氣至得