嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   ! g5 U! C4 E5 C

* _/ w! b" G$ O; [- `3 r, h有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
7 Y! p# X9 n, v9 i" d( D1 l- m7 n& h3 T% S' B
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

- z3 f* U! M+ W' a- E% H7 O
/ ?& g9 i  S6 X" F% g

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
* |4 B, V/ Z2 i9 I$ x) K/ O! s" G
" T* S2 K$ e0 _; E
- Z* R, j+ y0 x1 U我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
$ B* S% V; s5 O5 S
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   % W* K6 d* v0 S# O
0 \2 a0 l# F; q0 q+ r0 D7 _

& j/ [5 Z. n3 `) }+ z$ L我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
7 w& t+ V1 F5 g1 A" B$ H我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
& h; j4 u, F- ?* Q  t
! e$ X7 f8 t, X. t$ u$ G* X. Q" h我通常都係玩校園風
2 p* `. p2 d+ P% Q! X( Q+ y4 q" r2 d3 A, x* ^0 _
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

, N; N. j: K. C/ W5 t1 `: ^

7 g6 Y3 a( k* V, u) Y[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   
5 h0 o8 U& d7 ^- Y: ^) Q7 |9 x
% q2 M: i, x9 Q
8 x' C) R' \* ]& |+ \講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
! o% @  Z7 n# Y7 L! D
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
$ m  }; v' w0 L/ x6 E8 l4 N- K, j
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
7 i: w; P* u7 X$ I, F0 P
5 h0 `4 g) W1 L+ I, D
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
' ?+ ?- i! _* P2 O$ T5 _5 _
- C% G" i2 F: N& s+ v( D) l  P* A% E4 h, T5 N
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
+ n5 x+ c$ T7 ?% M" V$ h
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
6 Q# B2 f4 ?8 J4 }3 s  b6 J9 F2 k4 V/ d

6 I, A. c: ^0 w$ T9 p' _我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
; Y2 F+ z7 ]0 S) F; i& j6 |; h! B????色誘~?
: T& s( ~/ L1 R" c( B

- F( c! }$ W- ?* o! A我會穿著裙子,絲物在床3 c8 a2 a7 `* a# }2 T$ z
不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

, a5 O0 L8 I/ Z0 V. s
: p: w8 F# b2 V: C/ {+ V7 ~5 j[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   
" K! p3 r5 d$ P( J$ F5 z# P9 ]: X, M( w; \! Q1 z( g
  ^9 R& E# U$ L( {' M
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
, f0 k9 o' @8 K$ d. g! A我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
; ~/ x7 k3 [0 I4 h6 e. K/ k
* u0 F- |; D1 w: F6 I我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
6 i. Z+ D1 }' S# Z

5 p/ R& H/ B% t/ c, s( ?. l男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   % n4 N8 Y$ j; i8 Y
0 c2 c; m, z6 n" X
* x( R( _) K) B5 J% t# e9 L4 b* d  `
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
9 ]2 D" e" W7 i1 I3 V9 z) B' V- d
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   3 L- R; N4 q" r7 u! W  {
; d$ [4 i- Q) g. W6 U) q" P8 b
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
4 @; t1 V/ c9 f* ^% ^! h/ W8 m5 @: r$ ^: J, M% \; ?6 n
我每次穿著新衣裙,他特別興奮
$ N# M& {  d4 }我也可給他射入我洞⋯⋯

" Q' e) L6 O! y. J5 V
9 @. k& R( f) N5 [% y1 ?

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
$ X4 _2 z/ u& Z1 P8 z' ~射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
' f% a0 Y' b% e7 K$ v) A+ r

- f9 r& z* u& w/ }7 ]我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   $ _) @1 {( s- o9 T; O0 o% e
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
# ~( a3 N5 f; {# e/ I
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味

最近訪問的版塊