嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
' t" D2 j9 j6 Z2 z唔敢試
- c" }# b( G3 b一試可能會衝破左心理障礙
) R8 a$ O, }9 o, e4 ]1 r) m

9 C1 A6 k" B+ v; H! s4 d只要不在我口射出,就可以
8 [+ X4 M1 S6 q- L喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
3 e: `1 I5 u7 o7 B# J; ^: e; v" [; j* _8 t$ u

& K  N) J+ o: O7 l, v$ \: T男人很喜歡含完, 再插
9 P$ j. p* e8 o" K
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
. }+ J9 v  N% c% v唔敢試
5 |! Y; v1 n- W' k9 ^; ^/ T一試可能會衝破左心理障礙
, f- W8 E7 \! e$ @9 Z- P6 {
# x1 p4 V4 E! j1 e' F. n6 q0 @& i7 @0 H' g' w* ~- r
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表     n; M7 K# d8 J8 }! `4 |8 K( Y

2 |8 d8 J3 p4 _5 o你真係太瞭解啦
3 x( K0 B7 O5 F
) \. K7 k5 m1 {+ a" A
我男友是这的
8 s$ j1 _9 e% y/ j4 @9 W喜歡我穿著各式衣物,
+ s0 d$ a8 P+ P) Q+ c調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   9 J# Y) Y; [  j1 C2 K4 r
2 F! ~9 H5 d- S' R

* c! ?/ t% s* W: D7 D/ {' q" a6 `9 L
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
0 D1 {3 \8 o* P6 Y+ L) }4 p
% n% B! A) P2 x+ M0 g
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
% B8 z2 `2 [) N/ C/ ]試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
+ R/ c2 m+ Z" `- f# g
  @. Y& G- C4 S7 K$ r6 ?我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
7 l$ O2 r" ~& p: L# @有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
0 n* e% u. N/ A  O) |想一路含人同比人含 我係CD
5 L- ~4 p9 b1 K4 M0 T! _
& l" m% J# O5 A  L9 J9 \
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
) l5 Q% B7 W5 a3 K5 }幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
" L) e9 X+ E6 J8 ?5 P9 R" W& }有人要試嗎?
9 i  j. U7 ~' t9 T

' w/ f# J/ q6 B* i5 n- s! K" x我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   $ q/ @& p, Y7 Q& q% J- c
想一路含人同比人含 我係CD
4 [! \/ ^2 |0 B( K% e& i9 ]5 L& j+ P1 v" T- G2 H+ C
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
4 B  f! e% `9 v! n- O+ X; {# E嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
& i1 P: u: E4 X  V/ R! N% @5 v) j! s; I' P5 N
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人6 w) p/ X: K  [; u- _
不過比人含開,有無人想幫我?+ a4 v0 Q% B! g' V- r: O
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me