嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   5 y, w, F/ s% ?  Z
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
* b! w4 C5 e3 r  k7 ]3 u
2 w8 L4 a( o' T我會對我喜歡的男人,服務他
; o3 D% P/ A) I, O7 x+ k* e1 J6 t/ p6 B看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
& L% \! h. x7 {. T, U' H/ I真係好想俾你地含
2 a7 L6 v  {# c7 x
6 N  q* j; H- \我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
) `1 w( m' e& V' |& O& S# T( ]( a/ L1 l也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   ; B( l# P$ j& X7 Q

% s" `  K; b! Y0 Z/ ?
. |  X  |. i2 R* k" V我喜歡含硬硬的JJ
" j1 l( u' Z' V! ]4 v. U% z
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
5 ~9 G- y- g7 T  t) A  m) }6 w, }- W2 D, l" P8 F9 n
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
0 |! a5 a, V3 P) e0 D6 \8 k
$ D1 o( U2 p( P# ^) _$ X+ I
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

1 V$ B' L0 }; `& ?; h- Z+ t1 n# O

# P, W  E- u. q! p[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
) \# h; o# [$ h好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
7 u& f# @. Y2 V+ P) }. l

0 Y2 Y* h/ Z- C+ Z' l, N我未試過同時和兩個男人在床上, p, H: m4 A* J
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
9 ?" O3 ?: A' F) Q$ F) B( H$ t所以要讓佢自己來插啊~
) a+ E1 B' Q* p* U+ J  R, m3 N
9 d1 \) ?* c, r. Y當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮- i, c# _8 ~; ~! s* m6 D
所以要打扮一吓、
" |+ T6 O2 v) F0 V. ^6 Z+ l- M更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
+ d2 D4 p& k  J- C好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
' |8 q5 d7 r3 h* d, z$ i* e7 b# @6 }4 @( \) m, Z
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
- u; J4 C$ E9 o; E& `/ i- J
* q* W# n% x  a- V* q. a3 @. A& x當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
; }" \, U1 G4 C' P/ E' b* H5 g& [) B& [2 e
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
1 s, R5 g$ j/ m1 r6 n8 h, S& k4 q& N' t  |$ i9 @* E
V7:ckc444

好想比人含呀
( \0 e3 D, v  z' F1 s' U4 @聽到咁多cd朋友意見同技術! s  R6 C& d" [
諗到都硬~
  r3 Y# W7 }9 K4 J5 t) sWeChat OrochiDick

含我5 N4 p8 p* u' S# P% V
. U" e+ T9 |) ^
Daweie7

未試過同CD. L0 C6 g4 j4 X# _, G/ K& D% |
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
4 ^7 n: `1 g1 G2 @0 T未試過同CD
! M- B  L: g5 _3 z) q- c, K唔知感覺係點🧐
; l# U. }- c- J; P5 n3 ^* G1 V8 i, j
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
& w* Z5 q- F2 x$ c) Q我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
- G, Q9 a& \$ x$ b! g  J3 a& {) b. a0 |3 X
我也是喜歡含* o: ^5 m6 ^3 \% y0 R' d
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好

最近訪問的版塊