嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   & y: {5 h$ ~, `0 u8 ]
, h% z& V- u; G2 X, \
3 O! e6 `- U, w  T/ C
男人是很貪心的
3 p, v- ^9 x. r% d9 n/ U: [初時帶安全套,1 z8 L3 h8 ^6 i( Z6 S, o
之後不帶外射⋯⋯- i  f# e" o, c( K. M$ A
日子久了要內射
' E! |$ P8 k. _& S0 t都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
+ z3 `& d. I5 C3 Y  T
# [0 F' v3 P& C( C5 J# {# U( v1 E# A7 w) H$ d4 z1 J; \/ m4 W, v: H
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
6 h) @9 n; ?9 B, n$ P+ `" \7 B
/ }# h* z8 `" V2 N5 l/ x正呀,我都好想試下

0 z1 R8 ^1 }' D: O' M
! T# T, U/ O; W

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
$ P5 q8 f1 N1 m/ v
" c- D6 O* X/ C- O係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
1 _. m9 `; h! C5 d5 r1 N" p
% i! q% k8 M) b; G$ k
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   ! r% J" k  k) s* }4 W8 }: M2 L4 M- E

9 B# `; r# k3 ?4 q0 r, U無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
5 @: c5 G/ H7 O2 J+ G3 }% ?+ c
3 m3 p. l2 D  Z8 M$ E3 n+ i
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   7 Q2 b5 f/ p9 I/ n

9 M; Z) b/ i6 o$ g都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
( M$ M+ T! R6 L7 L6 m0 a2 A$ P5 E6 P! _3 Z/ X
口中出,和內射
& k& `1 ~) b5 B  m5 H; y5 ^3 L我會喜歡內射多奌
7 j/ V; R7 D4 [
# D4 W8 |. _7 r3 d我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
; ^! g, S; P$ d3 ^% o之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   4 t) Z: V, [. M

+ Z/ a% z4 u4 s1 Z9 z
- S$ E) o1 h( B; G- n- T' q正呀,我都好想試下
4 x7 z  t, E- P1 R' r0 u+ T
! C7 l; n" M+ y, X# m; Z男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別9 w) d3 M( t" }' i6 X- ?. U8 O
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
$ s) {2 L, l; @7 r6 |4 K他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
# G; H  a' y) v) i- z其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
( w2 X% ~3 b) t* y5 K2 n; w. g8 L) }# m1 j: N5 p" G5 ?/ J8 n4 D
5 y* _+ e. C8 y7 d2 l
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
2 d$ d9 k1 g) t! f/ R2 m8 q: p9 A

) h  X( N' P$ Q帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   # ?, M$ c& W8 s& e) f2 M
' U9 |0 i1 w5 _: L5 M

# \2 W$ M3 P# n4 o如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
7 A- ]! i/ k5 B* W9 M7 `
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
; n. Z, F) Z, @* z# u) {5 a
" T; S$ W% f7 w2 S+ Y2 T8 J: f& V6 L: s! _
真的十分激烈
& N* o! U+ x: w$ D- g, S係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   ! x5 B# p  M' B; \- ]8 o6 ~8 i) x
' ?' k; d# D  O4 G6 S' `4 F; O

( t3 a2 l' w9 @" W. o# E& L帶了套口交,我和他也不喜歡
% g! W$ i7 ~% O. G: o係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
  u1 H/ r9 f1 l6 Y9 n( V我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液7 I- f  M2 \& c$ k& {3 ]  v
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
9 E/ u, _' L& f& u; @. ^3 r6 `2 l/ A. n! Y6 s  u. E9 p; J

0 E  R& b1 `: h1 H! I我只喜歡分泌的咸味
8 z6 Z9 y1 ^/ a4 b( A  S我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
# p5 d& A# ~  v" l+ y1 u4 C; j7 ?8 f+ a. x$ u  Q5 d  F- D
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
% I- G0 p7 ]) b* {

0 d; I1 q# C! H) a  X% k) i% M相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
6 d3 L0 r* b& ?7 M6 V! M! _% [1 F9 B2 C, [
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
# O8 l& H2 R6 e8 L. p% V" u' {/ h我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
8 f% g9 z5 N% H1 t+ i1 s所以我都唔太鐘意戴套含
9 C8 L" E& R4 J6 `/ v5 Y6 r
% \- F, ?' @. i, ^/ c- D
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   " L* ~: n1 f. p. Y5 k% U" \# @9 |
/ H2 t  Y& {4 ?* H$ @
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
& [6 z8 w0 a/ s" B
* w% ^3 d+ `' e, ?* C7 D精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
' e9 w4 f" Q: Vanybody love jb
/ H# u; N& [# `' U0 c: a: C( J
6 x4 y6 l% y! I6 O3 Q) ]口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
, G" ?! ]7 i8 Z6 e/ u% q# t, f6 A( X/ g! P7 I" s& w3 q6 l
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
# I- y6 r+ A4 [( x7 q: X/ z
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
0 U: H( q2 ~' I* P2 g8 H& u* g+ r3 J+ r
- H! M9 \0 S5 Y( V# l' o
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
& K3 w# `/ ~8 S; O: K  y' d2 I我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插