嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   - W5 N0 `4 U6 i6 H, r; K9 e( i2 @
唔敢試
7 u& j# g3 |, D+ v: o0 A% C" |一試可能會衝破左心理障礙
$ Y! _9 y9 i+ R1 {9 M5 w
+ w$ P) g& B' W/ Q. v6 E/ N( h
只要不在我口射出,就可以
: K# P0 K. G1 ~& k) h% t3 P喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
5 O- C  n* I; p, a, G  {* W% \6 X! }) R. d

8 `9 W- N, A3 L# d男人很喜歡含完, 再插
; C1 q; b7 W+ [' G3 L# {; v2 V; H
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
# X! X' O6 M( M" q% i+ s唔敢試 8 c! t) f( M' ?! l$ n
一試可能會衝破左心理障礙
0 C) s4 V; w0 A8 m5 |/ c
) a# p/ ~7 N) L" B) F8 T0 `  {
: k, E# u+ J3 a# R- O# B我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   : Z5 {& m, Y. ?- V

' L) [/ X  G. E8 {( [) x0 T你真係太瞭解啦
) Y0 c+ p8 r1 }7 u$ P# e$ X/ _- V* g$ @
我男友是这的
* v1 _5 d( b3 Y! I喜歡我穿著各式衣物,/ H. p! `4 G0 C% ^
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   5 j: F2 o& q- Z( ?

" u; m* q* ]5 ]/ @3 T! F4 @& ]9 l$ s) s+ x
4 O( M0 a2 e, @+ t1 T9 |* o
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
% Q( X/ i' Y( M8 L2 t' N5 p/ Y
- F) d+ U7 M& o2 A" R當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
% e! A% N! u( ?& [- [+ U; o試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
. k: J# K& b( ^- w
- C7 J% E& s6 e
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!, v' y1 q- H) f8 C* g; H: G/ I; |- Q
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
$ X0 s0 z6 X+ Z+ K; m想一路含人同比人含 我係CD
# h  d" L! z' N6 M& I
9 Y. `3 C9 Q0 l' N0 T有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
6 b) L; n7 v5 x- Y9 f4 Y幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!# [; n9 o  \+ s6 F! ^* P
有人要試嗎?
6 _2 g; F4 b5 q# Y8 }

; s% t8 t+ T' E% s5 ?- g! B我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
5 U% G* d; G- h* w6 e( ^想一路含人同比人含 我係CD
! X9 s+ D5 I6 }8 D
$ e1 p1 y  L! z( h+ k# \
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   4 ?6 D$ ^& n) ^: }
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
; x( G7 ?( v$ Y; a, v  E
$ Q* c5 t1 g6 h! I我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
2 b3 d" K! H  T, X3 R% I6 _不過比人含開,有無人想幫我?
, p' ^  @" X. s' S$ KADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me

最近訪問的版塊