嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   6 J' N6 |% U/ m6 `% |
唔敢試
/ y4 y2 E2 A' z. p1 {一試可能會衝破左心理障礙
- [$ G8 n# \8 r6 A

: B% D* Y+ ~" t3 O只要不在我口射出,就可以
& a  z/ E/ I! z2 v# N" ~; `5 D喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   2 I8 P1 j0 Y3 N* W& x
  P+ g; _' q& W8 w$ u' N

0 J, A: I1 M* p- B! G男人很喜歡含完, 再插
1 l6 x- J4 T- k
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   0 q! H: W. Q: j3 j: c
唔敢試 0 c1 [0 l& Z4 |3 I" Z. w. D8 B- i
一試可能會衝破左心理障礙
; u# z6 |/ |) k; C
/ K4 r6 d4 n- ^5 s$ D
) x, g- R. D7 {8 m+ ^我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   & I3 G, H, K! N6 D) b( O6 M

. r- U) c* B) y! Y4 p" q0 f9 `你真係太瞭解啦
7 _( H- D3 d3 O3 K! T. z
+ W9 v$ ?3 G5 x! y! G4 G' y. k
我男友是这的
8 r$ @+ B+ G7 d' w' |喜歡我穿著各式衣物,
' c6 m- y9 a6 H. t" Y% O# d8 V調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   7 a; H# }( m- S: E0 O

" F& _3 k1 w0 `: ]
5 H+ f5 J+ f. u2 ?+ i6 \4 z) H* B* q) a7 }" o( u8 ?% ]
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
1 o. I9 H0 a. G4 u
+ r( v7 L, k$ x& n4 K# h+ j
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
6 x6 Q& B+ u3 A9 ?試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
: j( s) J1 V( \  ^3 h) ^. U+ Z7 `! s. a; u5 u7 k
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
% q; e3 g2 _: s/ I; j0 K( p" v1 \有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   # r. z: O/ [' u5 \0 a8 N
想一路含人同比人含 我係CD
/ C+ X9 ~% U+ Y* h" a. G3 `4 J
5 ?$ u5 d# G+ V
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
7 p& D! e! I$ h8 D9 {6 q* m幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
  S3 F; X- \; d3 j% ]有人要試嗎?
9 \7 u9 X+ Z2 c9 w1 s( ]8 z' X: p# a5 L  G% A7 r  _
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
! A; a/ i; x' o) u8 `4 k想一路含人同比人含 我係CD
% h) l5 h8 N5 \3 L7 r$ v9 p( i2 w$ g3 t
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
! x  H/ v( v8 r5 k0 e2 F" m# W嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
# g9 [/ ]* @( ]
. }, C) w. V: ^) L$ g我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
- @% b$ h& j. X! Y# r% _+ X8 k; Z# i不過比人含開,有無人想幫我?
9 e$ i& M) }+ x& |9 ~ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me