嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   8 F: H$ m! _. l& o4 R
哪時候要分享??很想看看
5 f  [: q9 K; Q
剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   ( ^4 y: [' w  m, T
哪時候要分享??很想看看
# Y" Q0 X$ l0 w2 O
做好了
6 O& F1 n: V" r' n: V; ^" ^* ~4 mhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   # ]: `  P% E5 Y4 c  x
/ {* J& U9 k( k% Y; v5 g0 N1 a: _! Z
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的. q; k' M' H% ]! d
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
9 l0 J! f3 M, |& s/ g' E
7 l" z2 Y1 A) f1 H甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   
9 s) w( Q8 J% ^8 H
# f, f' [* F/ a8 ^# K等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
3 N$ d, s# O- M* |7 g唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
& A5 n1 @9 A4 b- W6 R0 m, h
娣咗la
6 C. k2 T- [  l7 ]- f/ S+ z0 ]7 N4 z) v超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   " @! p# g: ^% J/ H3 u8 r& {1 _8 l

1 w0 y# Z% v# h0 y2 C娣咗la1 F( D; X$ U; P9 k
超正law
: m$ _, R" o* [9 G' v% @, K係呀!! O  a7 t8 a; B; |* w% _1 t
今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   
$ g8 |/ e8 @0 \9 x) q; Z
1 t9 o; \3 L% ]9 n$ e# o9 h
' D: V0 {: r/ u0 n5 W7 o+ h甘咪要倒好多!
/ B" i9 ]- y  P$ D& k# }不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   
2 b7 M7 P& A( a4 u# t! Y  D
) }) X' P3 t" e4 X* m; a不用太多我試過十下左右已經夠
) c2 q0 \: g9 ^; O+ {4 s7 F( A0 h. o$ |- \: t1 s1 O" U4 _8 U
十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。
! B. q# z, j+ i9 ]6 t; Q基本要2個人同1條靚靚校裙; e% `! Q( C0 J
不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high4 X8 Y+ R3 a& l9 U

睇完回文都想即刻玩番下