嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

試過比CD含.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表. r3 |# x  {! [! z7 J
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
幾多個唔知,實有
暫停寫入

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:10 發表   3 g. U7 W" V. h5 {- v
我覺得直男唔會對住CD 打JJ
( g6 a1 e) Q  Z2 a
3 l! M+ y/ ^. c7 [- j知道咗乜野叫直男,我就明白直男系5會對cd有興趣

引用:
原帖由 noredia 於 21-3-2014 03:36 發表   
2 B9 _, w( x9 q2 ^5 U試過比CD含.....
& r. Y7 E- F$ p# k/ A' K, z: u1 h; `

3 J3 q* ~7 b: ]) |4 \我刀好想試下幫人含

me too

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
: ?/ b4 s& Q5 w4 l3 x* x! P! J1 W  R7 f如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
8 v; F& B  G$ k- _9 D7 ?* h+ Y/ a8 F# _8 O0 j0 K  a8 o5 `
可以PM傾下  

引用:
原帖由 acm2007 於 21-3-2014 10:34 發表     `4 t' ?; F: C* c! J
+ j. a; t0 T' v+ W! {# q
1 d  ^' t, q9 a8 i) o
可以PM傾下  
( ?' h. n4 r* i你會5會cd先. v7 f' x, R% z8 ]) S* p! c' V* U
覆咗你pm

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
- |1 x6 d2 b- a我想試.....
8 {* l# ]% g! ?; T! V1 p4 ~睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
7 g: c7 D1 q. U! t$ k4 ^我想試, we chat我:jockeyub

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
4 r/ I1 P2 O$ `7 {+ R如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
$ v3 `' i. x4 j4 j  w我想試, wechat我:jockeyub

我都想試下....

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   7 e  d3 H) [6 ^4 M: o, ^( ?
我想試.....2 [* C, J! I& n# ~* i. A. \% a( Q
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
% ?, b3 N2 f4 j3 T5 w8 I
可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
% J8 A3 j2 g: T0 g5 ^( m
. ^5 S7 I; s& ]. R3 _1 V, h8 |! X' M( n+ a; R% V
我刀好想試下幫人含
7 M1 x/ t( N5 G+ {9 ]* J甘可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
0 B7 O0 j! J' q5 A5 r% p+ ?. F
1 d. o: r. E& }% ]5 \5 a; ~1 [' {8 q/ }
我刀好想試下幫人含
, U4 \/ I, Q7 S" E; A我想兩個cd 互搞

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   ) I) B: ^* V5 N' v$ U
我想試.....
0 T& K! [8 u( G: e9 U9 Z) @! [; j睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
+ s( y# e# y; Q/ @$ ^! N( Rpm me

pm pm me, ok?

引用:
原帖由 梓欣 於 21-3-2014 23:11 發表   , f* a$ ~0 t$ f) h" J$ i8 P
  N' X+ D1 T* C5 K
我想兩個cd 互搞
/ {2 C+ @) `1 T
! b; R4 ]1 Z2 H5 {: K+ L' Q4 ~E…你得閒我又5得閒,到我ok梓欣姐姐又5得
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我次次俾人肛交/塞拳頭入肛門都是穿亞婆底衫的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未試過肛交牙,口交刀未2 h6 i2 q. ]+ Q" k! B
暫時仲系處
0 S9 r) {$ |  W" y4 D如果破處我刀想著女裝
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

goodgoodgoodgood

冇試過/~\ 點算/~\

最近訪問的版塊