嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表 1 `2 R0 n& f4 J* S# E% R: B
頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
. t) \  b( R4 S2 }( A; J$ R: r3 s0 a0 t" F
係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.
; N5 K" @1 z4 F! h$ i, z
4 \2 J, G& f0 J$ N6 O) ^. N
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表 ; [! l& o& M; ]2 t/ t
% ]; d3 H. k' v: g  V: W4 c
即係, 如果係lycra既話
, b  {; _+ w0 F著佢全日, 既可以睇到野
9 U. m' w9 {! N( C: A) ~8 J又唔會抖唔到氣
; b) w4 K! ^" I" E3 K) l亦夠貼身?
% |( k& \  G7 T5 c( y1 |$ F# p7 _) n
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.. B( |1 `8 R" c! V9 N
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表 8 I/ Q, b/ [. ^0 d, k+ U) }
應該睇到少少既
7 v& q0 j' C* {0 y7 }: G但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
3 V) z+ l  X7 c' E1 V; ]! [
% D2 D9 U! n$ y
5 O; v* L# z3 I
@@去游水...
! m% W! r" @3 |% p倒不如去潛水啦....: a; w4 d# a6 G# U8 J$ ~4 W
實在好似潛水衣..& }& Z; n% y5 F# O
但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表
1 R4 E% L# k0 p( C: X" ]6 ^: R' R3 |

/ f) S% N, X% r* R- y3 P" B2 s
* p$ ?, \8 i* @# n  f* ?@@去游水...
6 A$ O4 [5 \. U$ C9 S; V倒不如去潛水啦....! Z* P3 }1 k) A- M- O. o
實在好似潛水衣..& G) I" t/ y8 l! X- A, Z8 h. \
但係咩都睇唔到...好咩=.=
& ?6 I+ o" {# M  T1 Z4 A7 B6 w" g' P3 {! y3 ^# R' A8 }' s
其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表
7 }7 V; T2 v( H7 S5 }* T% p! |) b/ ]. H. w+ K7 x+ J8 ]( ?3 ^

: r# v6 ^0 j3 y# Y  M  V+ r4 B3 Y. K- }) K" c) [7 @
! \# V& p% H$ P- c* ~
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.
! h) z1 b( z* M  q4 J0 y多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
3 x$ K4 n* J' ?% Y

4 r) Y% a$ o9 `1 k# b% Z講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢
3 P3 j1 Z$ Y* t/ s6 F  [* G6 E7 q7 M8 e) o
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表
" |$ X+ X, C# z3 Q, n! Y* n! Y* N  @2 f# m; @. h. m5 n0 w

( @* i( Z& g4 y9 @; }講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢) m# ?. T! |. @) }; T
) y# }6 v, \2 ~7 R+ M& q
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
$ y3 s, g3 l/ h9 i/ {, [
. [! P' O' J+ f
所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表
) }& y9 _3 x+ J開個眼窿就失去了全包的意義了
  _! ^, ^) z3 `) b5 F! [

- a& W( \4 @1 ?4 ^當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦... v$ M0 Y; p$ b2 D" T! M' [

: W$ i2 ?$ h- _  d. V( o8 h* Y[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-29 12:03 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表 ! P" d/ M- E3 t: }  r% j1 j
! Y2 E+ j' l1 z- D- x, z) V0 E7 p

. h7 J& I" a& u/ x/ c3 O* T  k當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
' |! I- B, C8 I睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表
1 ~, r0 V  X. ?' q8 |- z* a
1 I6 U1 l6 |2 a; p+ W6 J, c1 t2 r( u睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
% F0 f9 B, u. P4 n: n
1 L; i; _. w1 [! w  |- O
  ?3 c, U. V7 n, \  D5 ?再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. % `+ f1 M8 O1 a4 q- w
仲有埋double enclosure添.. 
: r6 t: l. h. q' `# T) O4 |8 ^
! g$ Y* o2 H. E" u* B+ e; S又可以一件開眼既加一個頭套,又得..  : B2 u- C* t+ x
$ E/ a1 S- T6 }5 |: E: E* K
..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表 # f3 x' O# S# a1 [3 R6 Y5 E- o

4 m5 A. M) L* S8 X! Z. e
4 r7 z' P+ e/ z  m  n" C- P) G4 W
( H  h5 A' L9 g; n3 Y) _, n3 Z再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. ! _1 B  z  q% ]4 L$ m( S  ^6 Z
仲有埋double enclosure添.. 
2 ~7 m0 k* ]+ h( \9 T2 a% E2 @1 x/ S/ C/ [
又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
9 Q! t& ~( F  h+ m0 o" `* E4 X+ C* t5 {5 j; f1 e6 D# `/ E
..得左  
) W% U* M: [+ w) M1 r+ J/ c7 O
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表
/ I3 z1 r; S+ N5 \" S4 K: Z  B/ I7 o" J; `1 X6 l+ v
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
, }+ k- d1 G1 j9 ?
& u* o# {" }) a% T
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
- {: k5 p" x& `- ?. e& ?$ b/ O0 J$ X  |+ C  H
. k( a) a% a" m$ h: s
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
- z5 `/ T1 ^+ J但點先買到呢???
2 y" d2 ?8 D- ~, d* m6 k唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 7 @, R! {- d; ^. _

/ z/ c, w% Z# Y: c1 d# F但點先買到呢???
, j6 ?6 Y: o# f! Q& p唔識睇個web
" l8 F8 J9 ^8 z6 ~/ j8 x7 b5 {5 L
/ ]% F9 w  k) ^6 }) V/ V
咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表
1 k5 @! j' k8 K/ I; ?香港無得賣咩
' r7 r1 J8 e( H2 u
* Y- }# F' M4 \# t- z唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D
8 @3 y$ Y, w3 A! Z膠既焗到出哂汗都幾辛苦
. I& l4 f( A# G' l  ^8 G% j不過小精靈要限制呼吸
$ H8 A5 x) w: N: S) H所以都係膠既會適合D