嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...6 Q. z' B- H# [# ~! w
好似睇唔到.... & l* R7 b$ x7 _1 [2 o0 X- @
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩; m/ w' l2 u0 t8 h
膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 9 k$ D. W/ L; W2 S: k
多少都會睇D啩: I! Y0 t% T6 {4 X& |* v( t
膠既先睇唔到咋係麻
7 E" j7 o9 K' U0 m; z1 q3 u6 ^
( ^  d' y' m* a, z8 A7 U8 n. {剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...( A& z" r6 ?6 Q* V) T
膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架- A. B) t5 C& e, R( z/ G
睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ( o* M4 O( j0 a/ m9 ?
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架. m0 f( i- S1 C: O' o  {
睇唔到野好無助咕喎
7 z& L7 e7 z  e7 p
$ O0 P$ D1 m) H5 d1 }- W9 r# [若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..3 O* V  z7 v' X3 L0 L0 _# n
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表 9 l" z$ r5 ^  u+ t2 ?
! e+ v% ]! C  k* P; G3 }4 G8 e

$ Q8 d- n/ M1 r: p9 Y若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
# w: A' {0 p: X& E# U# U無助都係sm feel既一種...
2 z, W) d; E2 c* K2 q
( K& E, ^" k' o$ r) j
咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表 9 R1 q0 q) X5 j# J
吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
5 p5 @8 C- F3 t4 F9 `
+ _3 D0 o% ?$ o. Z* j
終於諗得返點解啦... 4 W: {: V2 x) K( v
"全身絲襪緊身衣"% g! }  E% F+ y) v
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
+ R% a: g8 b+ _: a: v4 \0 `4 k5 ~6 X8 [6 Q  W, L/ v8 j
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.; G- X! d# n0 ^, `* {& z* n' {! u- ]
4 D" ?% M  t- C$ ^. H% u& I( Y
"全身絲襪緊身衣"6 _! B5 j# W/ {" L2 r, f
=先著絲襪再著緊身衣
& _! l4 O5 p3 D1 `1 }; ^) V3 ?
* A1 [9 X/ M2 |8 H/ R'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.2 x* P7 H% p+ F9 X% y
+ S2 l, I* O- e- z. K( Y& `; f5 O
最終都係睇作者點解啦...3 f0 k. P3 v* ]) W( ~- O
0 m) q+ \. m( N& y$ @7 C
(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表 1 z* W1 n6 l* M( M2 q: |

' ]+ W. Z1 `6 E( L* ?/ g) x
3 ^8 S0 B" A6 d  |" M咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
5 G6 A, W; P% E; k
$ l5 Y7 F: V& w- h6 h( o都唔一定, 一個自綁仲無助... ! s7 s: u. \1 j9 h7 g- {
不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話
* E( w5 e5 ?8 Z; f0 U天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
4 n7 M& w; M) I  U6 D
+ {5 u% e" A6 N* G" v
) p# c$ y: b! R7 A( `" J9 X9 f4 {終於諗得返點解啦... # ^* W1 V  s" d" k% G# ?# W4 J
"全身絲襪緊身衣"2 W4 c; l1 N# j/ e+ Z  ]- [( H
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪7 q1 L$ B1 ]: ^, `, R
8 G0 l2 O4 H# i8 H: A6 N/ {2 G
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.+ Q, l2 i9 R3 n& {: L  {" K

2 ~9 `8 r, _0 _! T) w"全身絲襪緊身衣"
% _- a. R4 L1 m: b! Q, z=先著絲襪再著緊身衣
! d. K. ?, L6 I: O( e9 ]' _$ V' L$ b2 T% f. q. [3 U2 n
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
2 _" h3 L; U0 U! b  G

8 u) R& ~. W; F/ q! M' e! b1 Y+ {  y8 g
作者呢個諗法真係唔錯喎! Y- G1 @6 |2 k- Z
搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
! t) |3 [/ `) T2 i/ W8 n, L& _9 Q# N! w6 c. C+ ]

; _  S% G" C/ B+ H9 M5 t2 j5 _* E8 a& J2 e; G3 x+ y
作者呢個諗法真係唔錯喎
' ^; H' Q5 y1 v( M" E搞到我鬼死咁想試下
0 z* P7 F9 w. D, L  h, b2 F' u
+ O; J. N1 ^' d
作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d 8 F  p3 b& Z. e& E1 e6 |
5 n& ^" P/ V" q- K$ [5 `- s" j
...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎! M+ i1 Z" [4 c7 W- U
諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待.. $ C% ^& e6 n+ O/ {
你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表
% j8 F- D5 W; P6 u. z+ W唔... 真係有d期待.. + G  \6 g0 b! T2 B; \9 S
你應該到時寫番個用後報告...
$ |7 B2 G( \' G/ S
  d( p& f) S! N* d0 c8 N, ^一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶
! W  c$ v9 V$ }& _# J還是等多排先有機會上去
2 ]& v% }$ W) d  j/ X* E到時我會買萊卡的緊身衣 8 Q/ A# t6 O/ R! M( E+ o
始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?# [6 |% ^3 f: Z" J" q
係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多
! [0 [* y" b( B0 v6 j) W! V不過我好怕膠衣架
+ B- T5 n. [% [: r- u3 T會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多..7 z4 ^1 \$ G( q% F
我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..0 m; B; Y( f. _6 h& T+ k0 a
而且latex d膠味好勁,都幾難聞..
) P: T0 `! A) Z: F1 J當然令既lycra就唔會啦..0 }7 S9 W+ H! K$ X
2 x9 h! g# I: l4 t+ d5 [% v
敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
( z( Y5 F' X' v; Q+ z9 o" e所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表 ' n) e  y9 X+ q% }, u4 `
令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面2 p: G/ H1 {+ y6 ^+ K, k$ ?, R* l
所以令唔令都無咩所謂既
! I4 z& R8 k$ ]4 y; L# D5 A. T- q+ L( h$ n8 p/ u! O% P
exactly 啦,完全係我之前個case../ O# E7 k6 F4 L9 t$ j( f
甩又甩唔哂先唔掂  
! U+ ]% i5 C0 C& N所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫.. 

最近訪問的版塊