嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 5 B( f* \6 m1 b
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
; a$ @7 M- R4 b0 t

/ X0 K, ~7 E9 P( v咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
3 h1 o; u$ S2 {' Y' |' g7 @) N1 J: J; ]# y, h6 x7 G
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表 * H' C, v8 b9 ^6 S
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
. V9 y: \9 T% i; g$ \7 {9 `4 C- \, ~! l5 }' v  w& B
呢個好似廣告嚟,乜都冇..$ o: b: n5 Z' a: n% T. _% ?
; H( P1 Y0 g0 M( M, _. S
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
% p. s4 h5 p9 p* eWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
& y/ J9 ?# ]+ v! |9 |. l3 m1 @8 H( d! r
* a7 ~9 _/ i" P- _* e呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
& m. A1 |3 Q! L6 I個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
% M9 K4 o2 N. fLEO LEOTARD
+ x0 S( c) V# Z+ ]/ x
# v! I  v0 P4 V9 T2 @
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 3 l' _: B1 D2 y; W1 ~) D8 l" f
BLACK PVC LEOTARD
& I5 \1 v* i6 q: G4 }! S+ [. q8 p5 w2 c& ~- @
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 " t  Y8 X) E2 q& X
LEO BODY STOCKIGS
7 V8 W9 C. k, m
9 f) R: d% E' t3 U' j9 h, e" g- C9 K
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 ; ], W' P- Y6 M! b! n' x
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
6 o, a- p4 A' P) D6 r+ b1 f, b( m
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..0 y' M3 x: ~0 A3 Y/ ^4 ~2 u
  ....最終
8 ]/ r+ r  I+ j) w6 i+ Y# k! O: s* Z9 m, k
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 * d" f3 O0 e9 E, c  x! ]
上面黑色果件緊身衣
$ [- b9 x5 y- Q. @9 M' t( v8 |' S, q個女仔同埋件衫都正到暈呀
+ Y* F* R8 Z" x8 B6 Z- G" }4 K4 s
3 |2 p( Y' S8 [3 z
呢件唔係zentai喎...但係都好正..  ' u8 O3 v# M+ Y6 l1 Z) N1 I5 M4 g
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 5 n/ L- [* ]+ u3 H

6 M1 q# b! t1 k1 q7 t! c
5 K+ G0 Y6 a2 c呢件唔係zentai喎...但係都好正..  / ~  v* q8 S" a, l+ K/ K$ e2 k& g2 z
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
1 b/ V( x+ B8 K. S* v
8 {3 |9 R! [5 D7 y! C, q
右邊果張咪睇到囉
- O) x1 u3 p* C! ]不過唔係大特寫之麻
( a( r* n. Q) Y& B% z# a發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相
5 H$ M* X, S6 @4 O* w+ \: I7 C# A點解佢好似無反應咁既
/ D5 L* \/ G% X2 p( s: X* I( B1 n露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
+ N9 ~4 Z1 k( v- H) n' m9 q- {$ O  e* M+ r* i9 X
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
! b0 Y' V) }' g4 @& V( u  A勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... # q9 ^2 J. O+ V3 K# }

. r' Z( G. _' \" z& T* g其實唔係露點,係'毛'姐...
6 p6 d' t' @0 H4 a: Y) V8 w
8 r( k/ d5 \: e  P! n========================================================================0 E; Z6 d: t$ l$ X0 s8 e- \
/ p  B* v) [8 _! K, B: |3 @/ w
都唔算係側啦. n: Z+ s# q2 Q4 [: c( l
呢區我管唔到架 ; ~1 ]) @5 ?. `7 h, u
想幫佢DELETE,但我無能為力& A" J; @" G! R& m
已經通知左壇主,等壇主搞啦
  Q! e& [7 k3 R& d$ [; q如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
3 Z" c- B$ v8 U. m) q到時大家都無得玩咪仲慘
# @9 z' _" Y3 m/ \# d( h! G; N, L1 X' m1 V
但係下面果點睇得好清楚下喎
9 D0 D' T6 c3 q# M. m6 w呢D算唔算係高清圖呢0 x* p$ Y5 V0 B
) j) x; A8 _- s. j! [! J; M6 A+ j

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎* {( _3 @, u7 e6 L8 U8 |5 [0 A- S9 x
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 " V+ {6 h0 j4 I* o  X+ x
包到實一實又幾好玩
& J9 A& g$ b6 t  c3 @
============================================================- a3 j# g. [* o2 m- y& t% t* H  d" H" f

6 R5 z3 _  d* M: m( ?& c8 ^, u. |最緊要抖到氣至得