嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下1 |$ O& k* R+ i' I
但....: k! B' |- h* k0 R6 o
1. .抖唔抖到氣架?- l$ L' q' {5 b& U" T' f
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
& V3 g5 U3 w- S* |可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
6 v: n, |# c; @* ?我覺得有少少分別的- M6 w; Q* s3 I1 ~% z% v# R0 o& a
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
+ X/ b9 X* G- H" _- Y當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
# ~* G1 q2 @& [6 A  Y8 t
8 k% e# W( j% t+ u& b: {6 Y! p6 ?我覺得有少少分別的
2 [' i1 s6 @9 W5 f+ c, {% W; n: M( l/ \全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過% `& K4 Y, d; \2 ]! Q9 x8 [
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
2 h4 G' @2 w7 T/ N8 @- M, F

+ y; b; C- S: i. w
& b& U' C. p$ P7 y0 w% @認同
! a. h% V7 g1 C) c* U$ ^2 _/ i: U" N6 g- z1 `: t2 B& c3 I# X, p
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多$ x6 F) t& H* `9 [
好好feel# \+ D9 K: Y  X; G0 n  M4 _

$ n- j7 _4 b" D2 z* x小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
8 h8 d) V* r' v. L, \. ~) p著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
! {3 Q3 c) u" ]6 m, O) N" {8 G* {5 C2 z
我覺得有少少分別的
/ H# u' ]! T! Z# i6 d全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
7 k# f% X; \6 x當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
5 h/ P4 `# p9 U# [# I& ]* J2 X  W' ]+ Z. i+ `7 H2 N+ X
7 n: k( W* g3 Z
補充一句, 你個套有連頭套嗎?$ H$ B& \6 {9 }9 A
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表 1 Y9 h3 g, e4 T( i1 p1 c

+ \. u/ {5 V+ R7 a
4 t5 n& p6 v0 V& ^+ ?0 v' i$ O+ `
8 ~% j  J8 Y" m1 I' E- Y; I補充一句, 你個套有連頭套嗎?6 w4 \' G8 Z8 c
有就更好, 感覺更神秘!!!
7 Z1 G- ]5 j% v0 D8 d/ r9 @
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
3 R1 Z/ }* j2 x5 S值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
4 K9 O" g- F$ q" ?1 g: D2 _
" u0 P$ Z8 `8 a! w0 f- o/ K3 H2 V我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
2 v$ s9 G7 d  W' b% v0 a- m  G值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
. r8 L8 ~9 r" r
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 / P; Q; r' Q+ M
5 {. D9 G0 e9 n. ]' j: g5 R2 X
我都想買件, 買size定係度身訂做?
0 l  z- e, {/ }: F  H, Y6 C度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
4 ~* N) y& A+ J& c* x) M豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
6 [8 u- j8 V# Z/ X+ a$ m7 ^. L有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
2 W' P6 ?1 w- e! r) A' E+ lsize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M