嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
3 @* {" g9 p: k" L0 T之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
; i5 E" M$ F$ ]* b; c( u
0 H- w4 x3 r: `' f' o1 O咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
5 e5 w' |1 Q( d) T5 H/ T* f9 {: K
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
% P! L# H0 \% u2 r+ xRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
5 z, x/ w9 t, Y3 l& E/ Z$ x* g7 X! G3 a  |  I( m
呢個好似廣告嚟,乜都冇..8 Y) J$ ^& m& i# }" n: s

) a- ^# a! Z9 K- e' p
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表 ) c! {, S, R, [
WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
& r( h: x# Y! y# g1 _

2 J9 X+ M* p. a) m呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣' R9 P1 U, E  `; C- x
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表 7 {& F+ ?3 y6 N
LEO LEOTARD
2 c8 t% W9 i5 j' R
4 R0 L7 T# N5 K( r2 B! H& t2 [
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 8 R. D6 Z$ I5 R8 U; E! Q
BLACK PVC LEOTARD
; j6 q. V3 v! N2 r8 D

7 {9 c3 Z8 }; U2 b7 Z4 F1 v
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 + J- O! A, \) N: \1 `
LEO BODY STOCKIGS
5 r2 W) e2 X  b
2 ^; |1 [" f3 Q' E. c; D3 Q
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
4 R4 V: R. i6 S# h; \; RSEX LEOTARD GOLD & RED / SING
1 k2 _4 C! G7 F9 G( R9 A, ~8 o# }4 B
9 `& `1 v1 s! q) c- b& h嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..) ~, f* X3 {/ }1 n" U
  ....最終 9 K. g/ W8 P+ G' h0 p* d
$ U3 \: f  T  {7 o7 {  i
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 - Z  u; B/ F5 z1 B6 s8 ]: X6 J2 o
上面黑色果件緊身衣
$ ~4 b% D  V, e* o% g+ `& L/ U個女仔同埋件衫都正到暈呀
/ ]+ q5 g& N! u6 @4 K7 A2 ^
0 _2 f/ W8 b  [' D
呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
1 c* _! `% @) F% o張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 5 [! P# X: t; l- |- t* T+ ^
" e( ?, p! p/ ~3 e9 M% k

- Q9 p3 m1 P0 `0 ^0 l% J呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
" ^) W2 o2 t, j張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
' D  l$ K' C$ b0 W5 x! G- _

& |( ]9 a2 x  U3 ]/ Y4 a+ B- E4 L右邊果張咪睇到囉& y" K2 z- Y- N# u
不過唔係大特寫之麻 - _1 [& ?5 i) s' m; M1 O
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相- L- O9 V8 l0 K
點解佢好似無反應咁既 / Y) y% {: e+ ?" s  w& o9 ]
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... : }7 G4 d4 M3 i  W1 N
. c: o& o' \- }9 M0 c5 s
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 % Q8 B& ^" Z* x3 A5 S
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
. G  w' N6 M& D4 S9 b% u# p/ M1 O) R% W, x9 Y" R. B
其實唔係露點,係'毛'姐...
& U$ Y! p& |1 X4 h9 c  h6 O) N/ ?" |; g- L# ]
========================================================================
' z. M2 d$ S! G  M+ R+ Y+ k' B$ B9 E
都唔算係側啦
: ~4 f4 B9 c5 D8 V) L4 }+ L: V0 S呢區我管唔到架 3 u+ ?& A/ ?5 Y  W2 L0 t# H
想幫佢DELETE,但我無能為力
3 Y' G5 @, q  M  O! L已經通知左壇主,等壇主搞啦. m: d8 B% m( ~' |
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架6 ?- L  k. G4 l2 u, E0 L5 }( Y
到時大家都無得玩咪仲慘 ) X# {+ G7 [1 s3 S

$ A( @/ D9 v4 @6 F, b但係下面果點睇得好清楚下喎
4 f( Y# d/ K5 O# K呢D算唔算係高清圖呢
/ L* _" x& c1 u& \" `$ F- d. ]# n0 Q2 ]0 c

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎- z" G, v! B) k
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 , b% Y5 N' P% N+ Q2 D7 E
包到實一實又幾好玩
& o% o- s2 }* ~============================================================
5 X4 I0 K6 |6 N  X! G! ^% s1 @% A
7 f: ]( o+ [3 {. @' D8 R) f最緊要抖到氣至得