嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下. A8 [1 n8 k. ^& Q
但....0 Y8 c# K! _4 z6 }! g/ w8 Z& r
1. .抖唔抖到氣架?* m& x# a4 e" B. i, S7 {9 f% A; `
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 0 ^, @" f7 }1 D' u
* p+ w4 @! `1 r4 F8 N# u6 G我覺得有少少分別的3 W" R. S0 O4 m. t  ]+ I! O
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
: @" G1 Y. p6 R2 f8 T2 R# [當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
9 O4 Q* m* {' Y  F: {' f
( T) @  S7 ?; ^- _, H; I: K: ]- F2 `我覺得有少少分別的
) y; O- A' R5 R* ]1 \9 \全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
/ ?, Y: m  @3 ]- h# q( F: O/ E, p0 Z: m" p當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
% R7 D4 r$ ]% x) g& g0 q0 I
' L) y. Z( U5 y$ C1 n1 d1 y0 l& v
4 @" s) u5 b8 K1 p認同
/ e6 l& w  n  U$ E( I, |9 e8 C; e' a% H; `/ g3 L
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
9 \& O9 e5 ]+ j  W) k好好feel
' A7 i1 A& J. ~1 t. q- w$ X- G: z4 V: F+ S
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
8 N- W9 L) t# F. W' W$ C* F+ \  H( `9 r著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 $ L& a9 T$ F- O9 M4 C" e* W3 X8 |7 X( B
# ^$ q8 U7 D2 q( V, n& t; ^3 x% @1 f
我覺得有少少分別的
& X0 u2 h4 r) E全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過& f. d, w& Y% ^- I! g% B
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
+ [3 O5 n  d- K
& Z& [5 D# @2 k- ?! W

+ j& \" j5 ^% F9 D. K補充一句, 你個套有連頭套嗎?
3 t- ]0 d/ ?' m3 [有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
+ d- r4 a1 Q6 h2 w6 w# M+ p5 N  d7 X$ j0 B2 h7 y

' {. |7 k  [3 f1 Z9 P' t1 v1 O9 k4 o2 @. ^" O( n: w- R# {
補充一句, 你個套有連頭套嗎?( U7 Q  Z1 t+ V. g6 r. d
有就更好, 感覺更神秘!!!
" g" p- `4 n& O3 d
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
* s8 f' A: f7 O; `$ ?: U" p& L. ?值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表   P* o" r0 P  ~' V, ^2 B
: S) x2 q; e" O: Y" P
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
6 e3 U- b8 j! `2 S值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
2 {6 R: O, r1 x9 V) @1 V
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
# g- q7 h- m% R, T% J
0 x( O' R7 g# @. N; Y! W0 T我都想買件, 買size定係度身訂做?
# N- h* f7 g9 w+ _# f3 \$ m7 ~度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表 8 ?) p$ W) j: T! s+ H0 M( f9 c5 x' [
豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
, N: z  Y7 s1 n6 u8 J0 T有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?, Z$ x$ A  C7 k3 d  p) A
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M