嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下0 [, y' Y; G5 U+ {2 ~3 b; ]
但....
( N4 d' \5 d' ~: u% [$ t( h1. .抖唔抖到氣架?
) O9 h  h" j8 x/ P3 x7 G1 ~2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 6 v2 H2 a3 C) p3 r4 `5 @
, D; {; A2 J; n: P& a: Q: W6 N: n我覺得有少少分別的
+ t1 y: o$ G4 _全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
# w# L, {- x$ F8 p$ f, |當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
- c1 d$ l- h- ~; B& `9 C6 [: c6 G' q5 |  u
我覺得有少少分別的
( q3 O) p7 _) e8 B全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
/ ~. j, ]7 a- T0 X: H/ v當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
! C7 M9 p" \* @
  @0 v( Q" L' b
( R' t. B9 F. @8 t
認同6 p" ?6 x) e2 y3 h

$ _( |, x7 A$ Y3 L. m& [我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多/ z; A1 v3 V+ m$ U) o1 [
好好feel
; t! s/ M1 O& [, `: i  q
- A7 P- O/ Y5 }0 y  a0 U小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
" k- n9 q7 J+ h, F1 u著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 7 r# y6 F& S0 x3 F& D; e
6 Z" r) j, ^3 _- e) N: z
我覺得有少少分別的
4 u$ f6 z% ]2 f8 {: [全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過7 C; ]* \0 f& L( i+ a6 e$ ?
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
* o2 n# ^& w1 h, Z' D- _
. G  w$ ], L  t0 t: z; j4 v% q" V) \1 ]. c% ^$ J4 u- H8 w$ R
補充一句, 你個套有連頭套嗎?+ F$ [' M5 x  r- u
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表 1 Z& q2 ?3 N6 Z& X9 `% G: j; y7 p& ^

& V1 b3 ?% k# ]- W9 _
! I& J0 O9 H: x$ E8 A' _% M/ ^3 v: r; \; E; s: x- N
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
6 k6 D* g! q  N3 m" j8 ?1 c有就更好, 感覺更神秘!!!
2 }; G' }: e6 p. {% s我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.( t3 b% ^/ G* x7 c: n0 U
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表 6 B9 l8 ?2 x# M4 r- s; d/ t9 B

0 v9 _+ [9 M' M' P7 }我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.7 U7 W! G, x+ }) q+ h( J& k, l% M5 K1 y. T
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
0 ~0 K+ Z) b8 O5 Q$ Y! ~) a
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
! q& Q  ?: Z) r6 T% c& Z1 n. J! |/ F+ c1 X" f
我都想買件, 買size定係度身訂做?
' h  _* U- J4 Z! O% D0 a! E度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
* c' p2 \5 n2 S豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
6 e8 k# W% P. f0 d8 }( X1 E有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
% [9 E( \; A( B8 k& W. T7 a) C, Ysize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M